Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είσαι έτοιμη για αυτά τα επαναστατικά trends της ομορφιάς;

Δες μερικές νέες συνήθειες που θα αλλάξουν το παιχνίδι


Ζωή Γκόρου

Η ομορφιά έχει επαναστατικό DNA. Aπό την εμφάνιση του κόκκινου κραγιόν στις αρχές του 20ου αιώνα, τα δημιουργικά hippy looks των 70's ως και τα ευφάνταστα hairstyle των 80's, η ομορφιά δεν έχει ποτέ...καθήσει φρόνιμη!. Αντίθετα έχει υπάρξει κομμάτι κοινωνικών αλλαγών, νοοτροπιών και έχει παίξει το δικό της όμορφο ρόλο στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Το 2020 ετοιμάσου για τα παρακάτω trends:

Η επέλαση των Beauty Vloggers

Είναι επίσημο. To αγαπημένο social media των beauties είναι -ξεκάθαρα- το You Tube. Oι beauty vloggers έχουν πια το παιχνίδι στα χέρια τους, κόντρα σε όσους πιστεύουν ότι η εποχή των influencers οδεύει προς το τέλος της. Ακόμα και αυτό να αρχίζει να αποτελεί αλήθεια, αξίζει να σημειώσεις ότι το 2019 ολόκληρα beauty brands, όπως για παράδειγμα η Glossier, έχουν γεννηθεί αποκλειστικά και μόνο από την προώθηση των προϊόντων τους , απ' αυτό ... το κανάλι.

Sustainability comes first

Η αειφόρος ανάπτυξη θα γίνει το επόμενο μεγάλο claim των brands μόδας και ομορφιάς. Ετοιμάσου για την επέλαση του όρου και την εποχή της "πράσινης διάθεσης" των brands, που προσαρμόζονται στην πρόκληση της Κλιματικής Αλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι, πια, oι πρακτικές παραγωγής και κατανάλωσης προϊόντων ομορφιάς, θα πρέπει να σέβονται το περιβάλλον ώστε να είναι αποδεκτές από τους καταναλωτές.

https://www.instagram.com/p/B6bCpb4nETX/

Το τέλος του anti-aging

Τα 50's είναι τα νέα 40's και πάει λέγοντας. Oι ηλικίες γίνονται όλο και περισσότερο ένας αριθμός, το age shaming δεν περνάει πια και η κοσμετολογία  μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά δυνατά όπλα για να δώσει παράταση στη νεότητα. Επίσης, από φέτος, πιο πολύ από ποτέ -ίσως- δούμε λιγότερες πλαστικές και ακρότητες. Μακάρι.

https://www.instagram.com/p/B2_a605jWHY/

Celebrity cosmetics

Πόσες ακόμα; Πολλές. Μετά την Gwyneth Paltrow, ήρθε η Miranda Kerr, η Kylie Jenner, η Lady Gaga και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει... Μας κάνει να σκεφτόμαστε:  πόσα brands καλλυντικών διασήμων κυριών χωρούν πια σε αυτόν τον κόσμο;;; 

https://www.instagram.com/p/B5JGVUZnoXP/

Mάσκες προσώπου

Η μανία με τις υφασμάτινες μάσκες προσώπου και ματιών είναι η νέα εμμονή των millennials και της γενιάς Ζ στην οποία επενδύουν όλα τα brands. Ξεκίνησε -και αυτό- από τα social media με τα τοπ μόντελ να ποζάρουν σε selfie με τη μάσκα στο πρόσωπο. Φέτος μιλάμε για τις πιο σοφιστικέ συνθέσεις, εμποτισμένες σε μια μάσκα που τη φοράς και σε ανανεώνει στη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/BzqBA54Jqae/

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις