Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 clean προϊόντα περιποίησης που θα λατρέψεις

Η βιομηχανία της ομορφιάς αλλάζει (κι αυτή) προσανατολισμό



Το διεθνές κοινό στρέφεται με ταχύτατους ρυθμούς στα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Η βιωσιμότητα αλλά και η ''πράσινη επιχειρηματικότητα'' δεν έχει αγγίξει μόνο τον τομέα της μόδας. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα brands δημιουργούν προϊόντα απαλλαγμένα από τοξίνες, χημικά και parabens. Το γεγονός αυτό μόνο ικανοποίηση και αισιοδοξία μπορεί να μας γεμίσει. Είναι στιγμή να αφήσουμε στην άκρη τις παλιές φόρμουλες με τα συστατικά που μόνο καλό δεν μας έκαναν.

Φυτικά και φυσικά συστατικά βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο και όσο πιο ''καθαρό'' από τοξικές ουσίες είναι ένα προϊόν ομορφιάς, τόσο το καλύτερο. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που λειτουργεί για εσένα και μέχρι το δέρμα σου να αποτοξινωθεί από τα παλιά προϊόντα που χρησιμοποιούσες.

Μόλις ανακαλύψεις πόσο πιο όμορφη και λαμπερή μπορείς να δείχνεις με φυσικά συστατικά, δεν θα ξαναγυρίσεις πίσω  σε κρέμες με parabens και χημικά.

Μαζί, θα δούμε 5 προϊόντα που αγαπούν την φυσική ομορφιά και σου προσφέρουν  όλα όσα θέλεις, με καθαρή σύνθεση. Πάμε να τα δούμε...

Ξεκινάω με τα μαλλιά που είναι ίσως και η πιο δύσκολη υπόθεση. 
Τα σαμπουάν αλλά και οι κρέμες περιποίησης που είχες συνηθίσει, έχουν ένα σωρό συστατικά τα οποία λειαίνουν εξωτερικά την τρίχα, χωρίς όμως να κάνουν μακροπρόθεσμα δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι, μόλις σταματάς την χρήση,  τα μαλλιά σου είναι πιο αφυδατωμένα και θαμπά. Σκοπός είναι να θρέψεις πραγματικά την τρίχα σου όχι μόνο επιφανειακά, έτσι ώστε με το πέρασμα του χρόνου να διατηρήσεις υγιή τα μαλλιά σου. Η Kerastase έχει λανσάρει μια σειρά αφιερωμένη στην ''πράσινη περιποίηση'', την ''Aura Botanica''.  Οι διαδικασίες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων είναι φυσικές προς το περιβάλλον και τα συστατικά τους όσο πιο φυσικά γίνεται. Η συγκεκριμένη σειρά θα αφήσει τα μαλλιά σου πιο δυνατά και σίγουρα ενυδατωμένα.

https://www.instagram.com/p/Bwjb3BDjJQL/

Παραπάνω αναφέραμε πως είναι σημαντικό να αποτοξινωθεί το δέρμα σου από τα συστατικά που χρησιμοποιούσες τα οποία περιείχαν parabens, χρωστικές, τοξικές ουσίες κλπ. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Αρχικά διακόπτοντας την χρήση τέτοιων προϊόντων και έπειτα ξεκινώντας την χρήση κρεμών που είναι  απαλλαγμένες από τις παραπάνω ουσίες. Η αγαπημένη Caudalie διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά αποτοξίνωσης με μάσκα, λαδάκι νύχτας για detoxing και beauty elixir spray. Το λαδάκι προσφέρει εκπληκτική ενυδάτωση ενώ η μάσκα καθαρίζει με σωστό τρόπο την επιδερμίδα δου. Όσο για το spray πρόκειται για ένα από τα best sellers και όχι αδίκως.

https://www.instagram.com/p/B61Adbqpjqz/

Γνωρίζεις καλά πως το μυστικό για λαμπερό και υγιές δέρμα δεν είναι άλλο από την καλή ενυδάτωση. Αρχικά εσωτερική, γι'αυτό μη ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό και έπειτα εξωτερική. Συνήθως οι κρέμες που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα, αφυδάτωναν την επιδερμίδα. Η Jowae έχει δημιουργήσει μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση με φυσικά συστατικά! Ότι πρέπει για πρωινή, καθημερινή ενυδάτωση.

https://www.instagram.com/p/B8BT2BIFWjP/

Επιστρέφω και πάλι στην Caudalie αυτήν την φορά για το σώμα. Με την συγκεκριμένη ενυδατική σώματος που περιέχει 98% φυσικά συστατικά, μπορείς να ...λουστείς άφοβα! 
Μιλώντας για ενυδάτωση σώματος δεν μπορώ να μην αναφέρω και την σειρά της Body Shop με Shea Butter. Η συγκεκριμένη σειρά είναι για τα μαλλιά και σίγουρα θα την λατρέψεις για το άρωμα και την λάμψη που προσφέρει. Ωστόσο, το προϊόν με 100% φυσικό shea butter, θα κάνει θαύματα και στην επιδερμίδα του σώματος σου.

https://www.instagram.com/p/B8lOrPpghDc/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα