Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η απόλυτη e-learning εμπειρία ομορφιάς από την Aveda

Τι είναι το self-well being και τα top cruelty free προϊόντα



 

Ο ενθουσιασμός μας για την εταιρεία Aveda δεν κρύβεται. Είναι ένα από τα διασημότερα Cruelty Free brands, ενώ όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούν είναι φυσικής προέλευσης. Είναι ουσιαστικά η εταιρεία περιποίησης μαλλιών του μέλλοντος…  Οι τάσεις της εποχής άλλωστε απαιτούν να αφήσουμε τα τοξικά χημικά και parabens στο παρελθόν.

Σου έχω και άλλα καλά νέα όμως. Η Aveda στηρίζοντας όλους εμάς που μένουμε σπίτι, δημιουργεί μια νέα καμπάνια, την  #Athomewithaveda.
Σκοπός της νέας αυτής καμπάνιας που ήδη έχει ενθουσιάσει το beauty κοινό, είναι να προσκαλέσει όλες εμάς τις beauty addicts, σε μία σειρά από διαδικτυακές ενέργειες που θα τονώσουν το self-well being και θα ανυψώσουν το ηθικό μας.

https://www.instagram.com/p/B6s9m4zF_r5/

https://www.instagram.com/p/B8gug0SHoXF/

Πρόκειται για δράσεις που θα μας εμπνεύσουν να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε αλλά κυρίως θα μας βοηθήσει σημαντικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. To pampering του εαυτού σου, συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία και την ψυχική σου ηρεμία, είναι το μυστικό για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις ημέρες που περνάμε στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B-emJqqpW73/

Έτσι λοιπόν η εταιρεία παίρνει την πρωτοβουλία να ενώσει δυνάμεις, με τη Μαρία Μαγγανάρη (yoga teacher), τη Νάγια Αποστόλου (DJ) και την Έφη Ανέστη (beauty editor) σε μία σειρά από e-δράσεις, προκειμένου το κοινό να αναζητήσει την εσωτερική ηρεμία στη νέα, προσωρινή, πραγματικότητα.

Ακολούθησε τον λογαριασμό της Aveda και μείνε συντονισμένη!

Κάποιες από τις δράσεις του προγράμματος έχουν ως εξής:

02 Απριλίου 2020 | Στάσεις (yoga asanas) που βελτιώνουν τη διάθεσή μας: Τι μπορούμε να κάνουμε με ασφάλεια μόνοι μας στο σπίτι, που θα μας προσφέρει ανακούφιση τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή; Μία σειρά από απλές θέσεις yoga που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τη ροή της ενέργειας στο φυσικό σώμα.

08 Απριλίου 2020 | "Ο έλεγχος των διακυμάνσεων του νου": Ο ορισμός της yoga και εισαγωγή στη φιλοσοφία της. Πόσο εύκολο είναι να ελέγξουμε τα κύματα του νου; Ποια εργαλεία διαθέτουμε και ποια μπορούμε να αποκτήσουμε;

10 Απριλίου 2020 | Οι ενεργειακοί μας τροχοί σε μάχη: Inspiration speech για τα chakras. Ποιά "βάλλονται" αυτή την περίοδο; Πώς το παρατηρούμε και πώς μπορούμε να επέμβουμε

09 Απριλίου 2020 |Hair & color Tips με τους Aveda Artist μέσω του official account της Aveda™ (@aveda_greece)

11 Απριλίου 2020 |Wellness discussion με την beauty editor Έφη Ανέστη (@BeautyDiaries), μέσω του official account της Aveda™ (@aveda_greece)

Και πολλές ακόμη διαδικτυακές εμπειρίες στα πλαίσια του "Μένουμε Σπίτι"! Stay tuned!!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;