Skip to main content

BEAUTY NEWS

M.A.C.: Η γενναία δωρεά για την αντιμετώπιση του Covid-19

10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του ιού



Ο κόσμος της ομορφιάς συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του, στον αγώνα που δίνει η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού. Για τον λόγο αυτό, ολοένα και περισσότερα beauty brands συνεισφέρουν οικονομικά αλλά και υλικά στην προσπάθεια περιορισμού του ιού, ο οποίος συνεχίζει να εξαπλώνεται αφήνοντας πίσω του θύματα και νεκρούς.

https://www.instagram.com/p/B-dMv8KlwIl/

Η M.A.C. cosmetics, η διάσημη σε όλο τον κόσμο εταιρεία καλλυντικών, προχωράει σε μια ακόμα γενναιόδωρη προσφορά μέσα από την καμπάνια της «Viva Glam». Η τελευταία, ξεκίνησε το 1994 και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές ενέργειες. Το ενδιαφέρον της, στρέφεται τώρα στην καταπολέμηση του Covid-19. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να δωρίσει 10 εκατ. δολάρια, σε 250 οργανισμούς σε όλο τον πλανήτη, οι οποίοι βοηθούν να περιοριστεί αισθητά ο ιός, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρει το 100% των κερδών από τις πωλήσεις του κραγιόν «Viva Glam» σε ευπαθείς κοινότητες που υποφέρουν από αυτόν.

«Η Viva Glam campaign δεν είχε ποτέ έναν μόνο σκοπό, αλλά υποστήριζε όλες τις ευάλωτες κοινότητες. Δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια, σαν μια ενίσχυση για όσους είχαν ανάγκη από δίχτυα ασφαλείας», δήλωσε ο John Demsey, πρόεδρος του «Viva Glam Fund» και executive group president of The Estee Lauder Companies Inc.

https://www.instagram.com/p/B-fTjMUlIo5/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών