Skip to main content

BEAUTY NEWS

Lip Oils για ενυδατωμένα χείλη 24/7

Το νέο beauty must have που δεν θα αποχωριζόμαστε



Τα έλαια στην γυναικεία περιποίηση μετρούν χιλιάδες χρόνια. Πόσο μάλλον την τελευταία δεκαετία  έχουν γίνει το απόλυτο must have είτε για τα μαλλιά, την ενυδάτωση του σώματος και προσώπου. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα, βελούδινη υφή αλλά και λαμπερή, υγιή όψη,  που κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να σου προσδώσει.

Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα χείλη τους. Και συνεχώς προσπαθούν με lip balms και scrubs να τα διατηρήσουν όσο πιο απαλά και ενυδατωμένα γίνεται.

Άφησε για λίγο στην άκρη όσα προϊόντα χειλιών χρησιμοποιούσες τόσο καιρό και δοκίμασε κάποιο lip oil, δηλαδή λάδι για την ενυδάτωση των χειλιών σου και θα τα δεις πιο ενυδατωμένα, λαμπερά και βελούδινα από ποτέ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα lip oils έχουν μπει για τα καλά στο νεσεσέρ των κορυφαίων celebrities και super models, δίχως να τα αποχωρίζονται.

Πόσο μάλλον τώρα που οι θερμοκρασίες αυξάνουν και η αφυδάτωση είναι γεγονός, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα προστατέψεις και να τα διατηρήσεις όσο καλύτερα γίνεται.
Ενδεικτικά κάποια από τα καλύτερα lip oils της αγοράς που έχουν ξεχωρίσει είναι:

 


 Dior, Lip Glow Oil
  

Clarins, Instant Light Lip Comfort Oil
   
Avon, True Colour Nourishing Lip Oil
   

 

Note: Εννοείται πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φυσικά έλαιο, όπως για παράδειγμα ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Όμως ένα επαγγελματικό προϊόν θα σου προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα, αφού είναι ενισχυμένο με περισσότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια