Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 κρέμες σώματος για βελούδινο δέρμα όλο το 24ωρο

plus: εκπληκτικό άρωμα και φυσικά συστατικά



 

Η ξηροδερμία, οι νιφάδες δέρματος πάνω στα ρούχα και η θαμπή όψη στο σώμα είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. Μια απλή ενυδατική δεν αρκεί πάντοτε. Ανάλογα με το πόσο αφυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου, τόσο περισσότερη ενίσχυση χρειάζεσαι.

Σε περίπτωση που παρατηρείς έντονη ξηροδερμία, οι λοσιόν σώματος δεν ενδείκνυται.
Χρειάζεσαι μια πιο εμπλουτισμένη σύνθεση και κυρίως ένα προϊόν σε butter ή balm μορφή. Από την πρώτη κιόλας χρήση θα νιώσεις διαφορετικά την επιδερμίδα του σώματος σου. Εκτός από την ενυδάτωση που είναι και το κυριότερο ζητούμενο στην επιδερμίδα του σώματος μας, ένα όμορφο και με διάρκεια άρωμα πάντοτε μας αρέσει.

Τέλος, σε ένα προϊόν σώματος μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και τα συστατικά του. Τα τοξικά χημικά καθώς και συστατικά όπως γλυκερίνη, τα οποία προσφέρουν επιφανειακά και προσωρινά αποτελέσματα καλύτερα να τα αποφύγουμε. Άλλωστε υπάρχουν τόσα εκπληκτικά προϊόντα με φυσικά συστατικά που θα σε ενθουσιάσουν.

Παρακάτω συλλέξαμε τις 5 καλύτερες κρέμες σώματος, που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, άρωμα που διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα και έχουν φυσικές και ‘’καθαρές’’ συνθέσεις.

 


 Η Nature Box μας έχει σίγουρα εντυπωσιάσει με τις εκπληκτικές μυρωδιές των προϊόντων σώματος. Ιδιαίτερα η σειρά με μυρωδιά μπανάνας εκτός από την εκπληκτική μυρωδιά προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση. 

  

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Laura Mercier με τα body butters τα οποία είναι γνωστά παγκοσμίως και έχουν αγαπηθεί πολύ από εκατομμύρια γυναίκες. Εδώ τα αρώματα είναι πιο απαλά, εξίσου υπέροχα όμως. Όσο για την ενυδάτωση είναι ιδανική, με συχνή χρήση μάλιστα καταφέρνεις να έχεις βελούδινη και απαλή επιδερμίδα.

  
Και επειδή γνωρίζω πως ίσως σε απασχολεί η σύσφιξη σε μια κρέμα σώματος, ειδικά αυτήν την περίοδο όπου ο Ιούνιος και οι παραλίες είναι πολύ κοντά. Από την Organic Shop, το butter με άρωμα ''Caramel Cappucino'' είναι πραγματικά εκπληκτικό για εσένα που αγαπάς τα έντονα και γλυκά αρώματα.   

 
Επόμενη στην  λίστα η Frezyderm με την ''Anti Ageing Body Cream''. Έχει επίσης σημαντικά αποτελέσματα στην σύσφιξη  και βοηθά τόσο με την ενυδάτωση που προσφέρει όσο και με την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες!

   
Τέλος αν πραγματικά θες ενυδάτωση, απαλό δέρμα και άρωμα που διαρκεί μέχρι το επόμενο μπάνιο σου, τότε πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις τα Βody Butters από την Fresh Line. Θα τα λατρέψεις, πόσο μάλλον τώρα στην καραντίνα σου, αφού με το άρωμα τους θα σου φτιάξουν την διάθεση...    

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

BEAUTY NEWS

Η Gigi Hadid λάνσαρε το πιο ρομαντικό μανικιούρ στο Met Gala 2024

Όλα παίζονται στις λεπτομέρειες.

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός