Skip to main content

BEAUTY NEWS

Slimming Spray: To νέο προϊόν που έχει ενθουσιάσει το beauty κοινό

Τι είναι το σπρέι αδυνατίσματος;



 

Όλες έχουμε τις ατέλειες μας. Και συνήθως η έλλειψη χρόνου μας κάνει να τις παραμελούμε. Αν ωστόσο επιθυμείς να βελτιώσεις τα σημεία του σώματος σου που μπορεί να χρειάζονται ενίσχυση, είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις.

Όσο οι καλοκαιρινοί μήνες πλησιάζουν και το ‘’Μένουμε Σπίτι’’ συνεχίζει, είναι μια μοναδική ευκαιρία για ανανέωση. Υιοθετώντας έξυπνες, υγιεινές και καθημερινές συνήθειες μπορείς να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Γνωρίζεις πολύ καλά πως διατροφή και γυμναστική έχουν καθοριστικό ρόλο. Ωστόσο συνδυάζοντας την γυμναστική και διατροφή με καινοτόμα και εξιδεικευμένα προϊόντα για σύσφιξη στο σώμα, τότε σίγουρα θα δεις καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Η Bioten είναι μια εταιρεία που έχει εστιάσει έντονα και έχει μακρόχρονη εμπειρία στα προϊόντα σώματος. Έχει δημιουργήσει νέες σειρές εξειδικευμένων προϊόντων την ‘’ Bodyshape’’ και ‘’Cellufight’’, με σκοπό να σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις ένα σφικτό σώμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Είτε ανήκεις σε αυτές που γυμνάζονται συστηματικά, είτε προσπαθείς να ακολουθείς έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, η συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας σου είναι το απαραίτητο βήμα για ορατή βελτίωση της σιλουέτας.

 

 

Οι σειρές Bodyshape και Cellufight από το bioten έχουν δραστικές φόρμουλες και ενεργά φυσικά συστατικά, που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας λεία, σφριγηλή όψη, ενώ καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και εξασφαλίζουν ορατή μείωση πόντων. Μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με μεγάλη ποικιλία υφών και δράσεων μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που καλύπτει τη δική σου ανάγκη:

Η σειρά bioten Bodyshape, κατάλληλη για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, την αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και τη μείωση πόντων, αποτελείται από:

- το Gel κατά της Κυτταρίτιδας και την Κρέμα Ολικής Αναδόμησης, εμπλουτισμένα με το σύμπλεγμα LIPO-DETOX, το οποίο δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αποκαθιστά τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία και επιταχύνει την λιπολυτική δράση, μειώνοντας το λιπώδη ιστό.

- το Bodyshape Slim-No-Gym Anticellulite Gel, με υψηλή περιεκτικότητα από το βραβευμένο συστατικό ACTIGYM™, που μιμείται την επίδραση της άσκησης αντοχής για τη βελτίωση του τόνου του σώματος

- το Bodyshape Bioactive Caffeine Gel, δρα στοχευμένα ενάντια στην επίμονη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος χάρη στο καινοτόμο συστατικό COFFEE XL SLIM COMPLEX με βιοενεργή καφεΐνη και 100% φυσικό εκχύλισμα καφέ και

-το γαλάκτωμα σώματος firming body lotion με πράσινο καφέ και Lipo-Detox που προσφέρει εντατική ενυδάτωση για την ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

 

Φέτος, το bioten καινοτομεί ακόμη περισσότερο και ενισχύει την επιτυχημένη σειρά με το bioten Bodyshape Slimming Spray, ένα καινούργιο προϊόν, που φέρνει πρώτο όλα τα οφέλη της αδυνατιστικής φροντίδας στην ευκολία χρήσης της μορφής spray. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα με λίγους απλούς ψεκασμούς, ενώ απορροφάται άμεσα, επιτρέποντας τη χρήση και απευθείας πριν το ντύσιμο, όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Χάρη στο συστατικό FLAVOSLIM με 100% φυσικό & βιώσιμης καλλιέργειας εκχύλισμα περγαμόντου, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και προλαμβάνοντας το σχηματισμό της, ενώ σμιλεύει ορατά το περίγραμμα του σώματος.

Ακόμη, η σειρά bioten Cellufight, με το φυσικό συστατικό SLIMBOOST3, έλαιο μαύρου πιπεριού, Guarana και εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση πόντων έως και -2εκ. Διαθέτει κρέμα μασάζ και αποσυμφορητικό gel με θερμική δράση, καθώς και το cryo-gel που αφήνει μια δροσερή αίσθηση.

 

 

Όποια και αν είναι η ανάγκη του σώματός σου, ακολούθησε τις συμβουλές του bioten για μια ολιστική φροντίδα και δες το σώμα και τη διάθεσή σου να αλλάζει!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.