Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς η La Roche-Posay και η ‘’Εναλεία’’ δρουν υπέρ της προστασίας της θαλάσσιας ζωής

Πλέον όλες οι ανανεωμένες συνθέσεις  είναι φιλικές προς το περιβάλλον



 

Η La Roche-Posay είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη θάλασσα. Σε μια νέα δράση της συνεργάζεται με τον οργανισμό Εναλεία και με αλιευτικό σκάφος θα συμβάλλουν στην απορρόφηση του πλαστικού από το βυθό. 

Οι εκπρόσωποι του οργανισμού Εναλεία, Λευτέρης Αραπάκης και Γρηγόρης Νίτας δήλωσαν χαρακτηριστικά:

 «Με την υποστήριξη της La Roche-Posay, μπορούμε να καθαρίζουμε ακόμη περισσότερο πλαστικό από τη θάλασσα και να το εντάσσουμε εκ νέου στην κυκλική οικονομία, κάνοντας το θαλάσσιο οικοσύστημα πιο βιώσιμο. Οι στόχοι και οι αξίες που έχει η La Roche-Posay, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος συμπίπτουν με τις δικές μας αξίες και δράσεις. Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, με γνώμονα τον καθαρισμό ακόμη περισσότερου πλαστικού από τη θάλασσα και την επανένταξή του στην κυκλική οικονομία!»

Aξίζει επίσης να αναφερθούμε και στην σειρά αντηλιακών ‘’Anthelios’’ από την Posay, όπου σε κάθε στάδιο ανάπτυξης των προϊόντων Anthelios, εξετάζεται η  περιβαλλοντική επίπτωση, αξιολογώντας σχολαστικά κάθε συστατικό.

Εκτός από τον οικο-τοξικολογικό έλεγχο, από το 1995 η La Roche-Posay εργάζεται, για να επιτύχει φιλόδοξους μακροπρόθεσμους περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς στόχους στο πλαίσιο του προγράμματος βιωσιμότητας της L’Oréal, Sharing Beauty With All.

Τα οργανικά φίλτρα της La Roche-Posay δεν προκαλούν λεύκανση ή μείωση των φωτοσυνθετικών δραστηριοτήτων των συμβιωτικών μικροφυών. Αυτό αποδείχτηκε ακόμα και σε συγκεντρώσεις πολύ υψηλότερες από αυτές που ανευρίσκονται στο φυσικό θαλασσινό νερό. Όλες οι συνθέσεις της σειράς ANTHELIOS δεν έχουν καμία επίπτωση στους θαλάσσιους οργανισμούς.

 


 

 

100% ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

50% Ανακύκλωση των πλαστικών σωληναρίων το 2020

100% Ανακυκλωμένο πλαστικό μέχρι το 2025

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα