Skip to main content

BEAUTY NEWS

Λέμε ναι, στο ροδακινί ρουζ

Peach αποχρώσεις κυρίαρχες στην χρωματική παλέτα του καλοκαιριού



 

Συνηθίζουμε κακώς να το αφήνουμε στην άκρη και να προτιμούμε τις πιο ‘’safe’’ αποχρώσεις. Είμαι σίγουρη πως αν ρίξεις μια γρήγορη  ματιά στα ρουζ σου, τα περισσότερα θα έχουν ροζ, κόκκινες και καφετί αποχρώσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να εντάξεις στην συλλογή σου και ένα ροδακινί  απόχρωσης ρουζ, το οποίο θα μεταμορφώσει όλο σου το πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/B8MtXLaHA1q/

Έξτρα τιπ: Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά. Τα total μονόχρωμα looks είναι κυρίαρχη τάση και στο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/B7CVPUCleEq/

Είτε έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα, είτε σταρένια, το ροδακινί ρουζ μπορεί να δείξει υπέροχο, αρκεί να βρεις το κατάλληλο. Συνηθίζεται επίσης να προτιμάται και σε στικ μορφή για ακόμη πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Δεν υπάρχει πιο ιδανική απόχρωση στο ρουζ, ιδιαιτέρως τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναδεικνύει με διαφορετικό τρόπο την όψη της επιδερμίδας σου, ενώ δίνει και μια πιο ιδιαίτερη αισθητική στο μακιγιάζ. Το σημαντικό για να ‘’γράψει’’ καλά, καθώς είναι ένα σχετικά ‘’παλ’’ χρώμα, είναι να έχεις πολύ καλή βάση.

Κάποια από τα ροδακινί ρουζ της αγοράς που έχουν ξεχωρίσει είναι:

 

 
Γενικότερα η εταιρεία Chanel διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από blushes σε ροδακινί και πορτοκαλί αποχρώσεις, είτε με λάμψεις είτε σε matte φινίρισμα. 

       
Ρουζ από Laura Mercier  στην απόχρωση (7 Peach) με ελαφρά ιριδίζον τελείωμα.

 
Μac Cosmetics στην απόχρωση Peaches.

  
Eπίσης η εταιρεία Too Faced έχει λανσάρει συλλογές αποκλειστικά αφιερωμένες στις ροδακινί αποχρώσεις, οπότε οι επιλογές είναι εξίσου πολλές. (Οι περισσότερες μπορούν να φορεθούν και ως highlighter, εφόσον είναι ιδιαίτερα ιριδίζουσες).

  
Από την λίστα με τα καλύτερα ροδακινί ρουζ, δεν θα μπορούσε να λείπει το ''Orgasm'' από την Nars. Πρόκειται για ένα από τα best seller της εταιρείας και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο ως το καλύτερο ροδακινί ρουζ!
 
Τέλος εξίσου καλή απόδοση σε πορτοκαλί/ροδακινί ρουζ έχει και η εταιρεία Loreal, η οποία επίσης είχε δημιουργήσει και μια καλοκαιρινή συλλογή με τίτλο: ''Life's a peach'', με κυρίαρχες αποχρώσεις του ροδακινί.     

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.