Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εmily Ratajkowski: Έγινε πλέον ξανθιά και έχει λατρέψει το νέο της look

Αποχαιρέτησε το signature καστανό χρώμα των μαλλιών της



 

Ακόμα μία celebrity που αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της στην καραντίνα είναι η Emily Ratajkowski, η οποία μοιράστηκε την αλλαγή μέσω Instagram. Το δημοφιλές μοντέλο έχει πλέον ξανθά μαλλιά και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν διστάζει τις τολμηρές αλλαγές αρκεί να χρησιμοποιεί έμπιστα προϊόντα και επαγγελματίες. Αποχαιρετά λοιπόν το καστανό χρώμα με το οποίο την είχαμε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια και μας αποκαλύπτει το νέα της μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CByT0gPJTMm/

"Το σχεδιάζαμε εδώ και πολλούς μήνες και τελικά το κάναμε" έγραψε η Rosa Carrico, Global President της Kérastase στο Instagram. Οι fans του μοντέλου βέβαια είναι κάπως μπερδεμένοι με αυτοί τη δραματική αλλαγή, όμως η ίδια λέει πως λατρεύει το νέο της look.

https://www.instagram.com/p/CBzKu3Qp7It/

Κάπου εδώ νομίζω αξίζει να αναφερθεί πως η Emily Ratajkowski γενικότερα είναι ιδιαίτερα τολμηρή με τα μαλλιά της, μιας και έχει δοκιμάσει το fake pixie cut, το lob,  φράντζες ενώ έχει φορέσει και ξανθιά περούκα. Αυτή τη φορά βέβαια η αλλαγή δεν οφείλεται σε κάποιο τέχνασμα αλλά είναι 100% αληθινή.

https://www.instagram.com/p/CBzK1DKJ_Zf/

"Θεωρώ ότι τα μαλλιά μου είναι η αντανάκλαση της εσωτερικής μου δύναμης" είχε πει μεταξύ άλλων, όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία της με την Kérastase.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή