Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το επίσημο ελληνικό e-shop της Bobbi Brown είναι γεγονός

Oι fans της Bobbi Brown έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή ομορφιά

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Bobbi Brown is “So You” and is now online… Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία καλλυντικών, λανσάρει την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο www.bobbibrown.gr που βρίσκεται ήδη στον αέρα, οι λάτρεις του brand μπορούν πλέον να ψωνίζουν online τα αυθεντικά προϊόντα από τις ολοκληρωμένες συλλογές της Bobbi Brown, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, επωφελούμενοι πολλών αποκλειστικών προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών.

 

 

Με πανεύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το νέο, άκρως user-friendly ελληνικό site της Bobbi Brown «ταξιδεύει» τους χρήστες στον κόσμο και τη φιλοσοφία της διάσημης μάρκας επικοινωνώντας τα best-sellers, τα νέα της προϊόντα και τις μοναδικές της υπηρεσίες. Βασισμένο στο ομώνυμο global site και ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές του κορυφαίου ξένου οίκου, το www.bobbibrown.gr κάνει την περιήγηση μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, προσφέροντας συντριπτικά πλεονεκτήματα σε όσους πραγματοποιούν τις αγορές τους online: το νέο πρωτοποριακό e-shop εξασφαλίζει πρόσβαση σε limited edition προϊόντα που θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρονικά, ενώ διαθέτει διευρυμένο κωδικολόγιο σε αποχρώσεις foundation, καθώς και ειδικά σχεδιασμένο Foundation Shade Finder Tool για την επιλογή της σωστής απόχρωσης που ταιριάζει στον χρήστη.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το BB BEAUTY CLUB, το προνομιακό πρόγραμμα επιβράβευσης της Bobbi Brown ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο δημιουργώντας ένα ασυναγώνιστο omnichannel, όπου οι πόντοι από τις online αγορές και όλα τα offline φυσικά καταστήματα ή σημεία πώλησης του οίκου στην Ελλάδα ενώνονται και ισχύουν κανονικά προς εξαργύρωση. Επιπλέον, το shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς με οποιαδήποτε αγορά ο καταναλωτής λαμβάνει ως δώρο δύο δείγματα της επιλογής του ανάμεσα σε best seller κωδικούς, ενώ και η αποστολή είναι απολύτως δωρεάν ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Τέλος, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Live Chat, οι επαγγελματίες MakeUp artists της Bobbi Brown είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν άμεσα και εμπεριστατωμένα σε όλες τις απορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εφαρμογή τους, δίνοντας παράλληλα τις δικές τους συμβουλές και προτάσεις για έξυπνους συνδυασμούς και μυστικά μακιγιάζ.

 

 

«Μετά από στρατηγική μελέτη και προετοιμασία μηνών, με χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα digital εποχή για την Bobbi Brown Ελλάδος. Από το 1991, μέχρι σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, η Bobbi Brown Cosmetics παραμένει ένα αληθινό love brand, που παρέχει –όσο κανένα- στις γυναίκες τη δυνατότητα να αγκαλιάζουν και να αναδεικνύουν την προσωπική τους ομορφιά. Παρακολουθώντας στενά τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις, το www.bobbibrown.gr φιλοδοξεί να μεταδώσει αυτή ακριβώς τη διαχρονική κουλτούρα της θρυλικής μάρκας, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί με απαράμιλλη ποιότητα και ξεκάθαρη αντίληψη για το τι θέλει η σύγχρονη γυναίκα: να φαίνεται ανεπιτήδευτα όμορφη, να έχει αυτοπεποίθηση, και να αισθάνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της!» αναφέρει η Πέπυ Σιούτη, General Brand Manager Bobbi Brown Balkans.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;