Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η νέα τάση στα φρύδια ακούει στο όνομα «Organic Eyebrows»

Τα φρύδια πιο φυσικά από ποτέ

 



 

Ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς εμπνέονται πολύ συχνά από τον παλμό της κοινωνίας, αφού η τελευταία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, φέρνοντας στο φως συνέχεια νέα  γεγονότα. Τώρα θα αναρωτιέσαι γιατί αναφέρω αυτή την «βαθυστόχαστη» διαπίστωση και πως μπορεί αυτή μπορεί να συνδέεται με τον τίτλο του κειμένου όπου αναφέρεται σε μια νέα τάση φρυδιών. Δεν θα σε κρατήσω άλλο σε απορία, καθώς τα organic eyebrows, aka φυσικά φρύδια, είναι και πάλι in fashion και σίγουρα θέλεις να τα υιοθετήσεις εδώ και τώρα.

 

 

Η πανδημία που λες, με το κλείσιμο των αγαπημένων μας κέντρων αισθητικής, μας υπενθύμισε πόσο ανέμελα ήταν τα παιδικά χρόνια, όπου τα φρύδια μας ήταν έντονα και πυκνά με φυσικές ατέλειες, τις οποίες αργότερα πήγαμε και διορθώσαμε. Ακριβώς αυτό επανέρχεται στην beauty ρουτίνα μας, μόνο που τώρα έγινε τάση και ήδη αγαπήθηκε από πολλά super models αλλά και επώνυμους. Τα organic eyebrows έχουν το χαρακτηριστικό του ατημέλητου, όμως στην πραγματικότητα ταιριάζουν άκρως σε ένα επιμελημένο look. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς καλοσχηματισμένα καθώς τώρα επιδιώκουμε να πετύχουμε ένα προσεγμένο φυσικό αποτέλεσμα, που θα χαρίσει γοητεία στο βλέμμα μας.

 

 

Το τέλειο φυσικό φρύδι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πάχος που ήδη έχει, ενώ αν μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή, άφησε τα να μεγαλώσουν μόνα τους, χωρίς να τα τριμάρεις. Αφού λοιπόν μεγάλωσαν αρκετά, δώσε τους το πολυπόθητο σχήμα. Αν έχεις έντονα φρύδια, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βάλεις ένα gel ώστε να τους δώσεις ομοιόμορφο σχήμα. Αν πάλι είναι λεπτά και αραιά, χρησιμοποίησε gel για όγκο και έπειτα εφάρμοσε μολύβι ή σκιά για να καλύψεις τα κενά. Είτε στην πρώτη κατηγορία ανήκεις είτε στην δεύτερη, χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω για να δείχνουν σούπερ φυσικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde