Skip to main content

BEAUTY NEWS

Oι πιο δροσιστικές κρέμες/μάσκες για να ξεδιψάσεις το δέρμα σου

Must have του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου



 

To κλειδί για υγιή επιδερμίδα το καλοκαίρι είναι μόνο η ενυδάτωση. Η θαμπή και ξηρή επιδερμίδα από την αλμύρα και τον ήλιο φωνάζει ενυδάτωση και θρέψη. Τα σωστά προϊόντα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την λάμψη στο πρόσωπο σου. Και πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ειδικευμένα προϊόντα για να σώσουν την επιδερμίδα σου από τις επιπτώσεις του καλοκαιριού.

Μια πολύ ενισχυμένη ενυδατική κρέμα/μάσκα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να προστατέψεις το πρόσωπο σου από την ξηρότητα. Μετά την ηλιοθεραπεία, ακόμη και την ώρα που βρίσκεσαι στην παραλία και τακτικά γύρω στις 2 φορές την εβδομάδα, μη παραμελείς να δώσεις λίγη έξτρα περιποίηση.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η πιο ξέγνοιαστη εποχή σου, ωστόσο οι ανάγκες όσον αφορούν την περιποίηση, αυξάνουν.

Μια από τις πιο ενυδατικές μάσκες του εμπορίου, η οποία μάλιστα προσφέρει ενυδάτωση 24 ωρών σε λίγα λεπτά, είναι η Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask από Darphin. 

https://www.instagram.com/p/CBa3R1On4Od/

Δροσερή υφή, ανάλαφρη αίσθηση και ενυδάτωση είναι το ιδανικό προϊόν για την θερινή σεζόν και όχι μόνο. Mπορείς να την προμηθευτείς πατώντας εδώ.

Στην ίδια σειρά υπάρχει και αντίστοιχη ενυδατική.

https://www.instagram.com/p/CC0_GcZlK52/

Συνεχίζουμε με τις αγαπημένες μάσκες από την Apivita, οι οποίες πάντα βρίσκονται στο νεσεσέρ μας, χειμώνα/ καλοκαίρι και προσφέρουν στην στιγμή, καλύτερη όψη (ειδικά πριν από κάποιο event ή μακιγιάζ). Για τις τωρινές ανάγκες, οι μάσκες με το αγγούρι, την αλόη, το πορτοκάλι και το φραγκόσυκο, θα γίνουν οι νέες αγαπημένες σου.

https://www.instagram.com/p/CCdEGn-n3bv/

https://www.instagram.com/p/B96Nf0MApF9/

Δες εδώ όλες τις νέες μάσκες τις εταιρείας.

Μια ακόμη μάσκα από Ελληνική εταιρεία που έχουμε λατρέψει είναι και η Hydra-Biome Superdose Προβιοτικών Μάσκα Προσώπου από τον Korres με ελληνικό γιαούρτι. Θρέψη και ανακούφιση ειδικά μετά από μια μέρα στον ήλιο θα αποτελέσει σωτήριο προϊόν για όλη την οικογένεια. Μπορείς να την βρεις πατώντας εδώ.

https://www.instagram.com/p/B2XP-NInNbj/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department