Skip to main content

BEAUTY NEWS

Marble Nails: Η καλοκαιρινή εκδοχή του μαρμάρινου μανικιούρ

Γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ

 



 

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να τελείωσαν για σένα ή αντίστοιχα τώρα να ξεκινούν, όμως παρόλα αυτά αναζητάς τον αέρα της ανανέωσης, είτε για να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου, είτε για να φύγεις για το νησί. Από τις πιο εύκολες και last minute αλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις στην εμφάνιση σου, δεν είναι άλλη από το μανικιούρ που αναβαθμίζει τα καλοκαιρινά σου σύνολα, προσθέτοντας έξτρα bonus στο στιλ σου. Αναμφίβολα από την αρχή του καλοκαιριού θα έκανες τις αλλαγές σου, σε πιο ζωηρούς και έντονους χρωματισμούς, με το μπλε να κυριαρχεί, ενώ αν ανήκεις στις beauty addicts  σίγουρα θα τόλμησες κάποιες από τις hot τάσεις τις σεζόν που κυκλοφορούν ακόμα.

Λίγο πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τις φρέσκες ιδέες και προτάσεις του, προλαβαίνεις να δοκιμάσεις ακόμα το μαρμάρινο μανικιούρ aka marble nails που έκανε την εμφάνιση του πριν από περίπου δύο καλοκαίρια κι όμως παραμένει ακόμα in fashion, πιο ανανεωμένο από ποτέ. Το Instagram ως γνήσια πηγή έμπνευσης και προβολής των beauty trends, έδωσε ακόμα μια φορά το παράδειγμα ώστε να θέλουμε όλες να αποκτήσουμε το μοναδικό μαρμάρινο εφέ στο μανικιούρ μας, με ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς και διακοσμήσεις. Τα it girls μας έδειξαν το δρόμο για το επόμενο σούπερ chic μανικιούρ σου και εμείς σου παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας προτάσεις.

https://www.instagram.com/p/B-FdQC6H9FP/

https://www.instagram.com/p/B_XzXU6nite/

https://www.instagram.com/p/CDCNX-tAtbC/

https://www.instagram.com/p/B_ZpUCMpTaY/

https://www.instagram.com/p/B9Wq8i7ASmg/

https://www.instagram.com/p/CC-8hl0j14C/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.