Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά είναι τα κορυφαία hair trends του φθινοπώρου

Όλα όσο είδαμε στα runaways και θα αντιγράψουμε τη νέα σεζόν



 

Λίγο πριν την έναρξη του NYFW 2020, όπου οι μεγάλοι οίκοι και σχεδιαστές θα αποκαλύψουν τις καινοτόμες ιδέες τους με εντυπωσιακές δημιουργίες και looks για το 2021, ανατρέχουμε στα runaways των προηγούμενων μηνών ώστε να θυμηθούμε τα hair trends που θα κυκλοφορήσουν φέτος το φθινόπωρο. Όταν η φαντασία ενώνει τις δυνάμεις της με την δημιουργικότητα, το αποτέλεσμα εκτός από μοναδικό είναι και απολύτως in fashion σύμφωνα με τις υποδείξεις των runaways. Χτενίσματα που εντυπωσιάζουν και κοσμούν το κάθε look, δεν απαιτούν επαγγελματία για την δημιουργία τους. Από την λαμπερή και ελαφρώς κυματιστή χαίτη των Alice & Olivia, μέχρι το εντυπωσιακό άφρο του Christopher John Rogers, οι χρωματιστές πινελιές του Christian Siriano, μας δείχνουν τον δρόμο να απογειώσουμε το στιλ μας, με εύκολα και σούπερ chic χτενίσματα. Και επειδή μας αρέσει να σε κρατάμε πάντα ενήμερη για τα πιο hot trends της σεζόν, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω hairstyle προτάσεις και δοκίμασε τες πρώτη!

Victorian Era: Εμπνευσμένη από τα beauty looks της βικτωριανής εποχής, η Tory Burch επιλέγει για τα μοντέλα της καθαρό πρόσωπο με τα μαλλιά να είναι τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά, ενώ ένα ατελές στεφάνι γίνεται το επίκεντρο του χτενίσματος.

 

 

 

Colorful ponytail: Μπορεί η κλασσική αλογοουρά που έχουμε στο μυαλό μας να μην είναι συναρπαστική, όμως χάρη στο show του Christian Siriano, μπαίνει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μια (ή περισσότερες) χρωματιστή τούφα στο τελείωμα της είναι αρκετή για να κλέψει τις εντυπώσεις. 

 

 

Afros style: Αναμφίβολα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των runaways, αφού το ογκώδες afros στα μοντέλα του Christopher John Rogers, κάνει μόδα τα φυσικά φουντωτά σγουρά μαλλιά.

 

 

Glow waves: Τα κυματιστά μακριά μαλλιά είναι η λατρεία του καλοκαιριού, που όμως φέτος παραμένει και το φθινόπωρο. Τα λαμπερά εντυπωσιακά «κύματα» της Alice & Olivia είναι από τα χτενίσματα που σίγουρα θα δοκιμάσουμε τη νέα σεζόν.

 

 

 

 

Wet lovers: Το wet look όπως φαίνεται κατέχει μια σημαντική θέση στα χτενίσματα που επιλέγουν να φτιάχνουν οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια. Και αυτή την φορά το wet look των 90’s είναι in fashion.

 

 

Old Hollywood Curls: Η κλασσική «μεγάλη» μπούκλα με την έντονη πλαϊνή χωρίστρα αποτελεί το απόλυτο vintage χτένισμα για τα φθινοπωρινά σου ραντεβού.

 

Cover picture: 70'S Inspiration Show by Celine

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department