Skip to main content

BEAUTY NEWS

To μέλλον στην σωστή περιποίηση των μαλλιών αλλάζει

Όλα όσα μάθαμε στο πρωτοποριακό ‘’Virtual Event’’ της Aveda



 

Η περιποίηση των μαλλιών μας (και όχι μόνο), οφείλει να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες που απαιτεί ο σύγχρονος κόσμος της ομορφιάς. Τα καλά νέα είναι πως τα βήματα είναι απλά, γίνεται μια επιστροφή στις ''παλιές πρακτικές'' , όπου η περιποίηση έχει να κάνει με φυσικά υλικά και πρώτες ύλες, απαλλαγμένες από τοξικά χημικά και αρώματα.

Οι ενημερωμένοι καταναλωτές αναζητούν brands τα οποία έχουν ως αξίες τα εξής πέντε χαρακτηριστικά:

1 Προϊόντα με συστατικά φυσικής προέλευσης.

2. Cruelty Free παραγωγή – Να μην έχουν γίνει ποτέ δοκιμές προϊόντων τους σε ζώα

3. Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών

4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια

5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

Ο λόγος που η εταιρεία Aveda έχει κερδίσει την προσοχή μας λοιπόν, δεν είναι μόνο χάρη στα ειδικευμένα προϊόντα μαλλιών που μπορούν να προσφέρουν επανόρθωση στην τρίχα, αλλά και χάρη στο γεγονός πως έχει επιλέξει να δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Επιλέγει βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης με την αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, για να αναπτύξει προϊόντα που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη και το περιβάλλον.

Με ένα πρωτοποριακό ψηφιακό event μας παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων μαλλιών: την Botanical Repair™! Πιο αναλυτικά στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, beauty editors, influencers και επαγγελματίες που αγαπούν τη μάρκα είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον εικονικό κόσμο της AVEDA, με σαφείς αναφορές στη φύση και τα γήινα χρώματα που τόσο αγαπάει το brand.

Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τους υπόλοιπους χρήστες που βρίσκονται στο χώρο μέσω ιδιωτικού chat, διατηρώντας έτσι το προσωπικό στοιχείο των εταιρικών εκδηλώσεων που έχει χαθεί στην post-covid εποχή.

Κατά τη διάρκεια του virtual event οι καλεσμένοι εξερεύνησαν τη νέα σειρά Botanical Repair™, η οποία δημιουργήθηκε για εκείνους που αναζητούν να μεταμορφώσουν και να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους ανεξάρτητα από τον τύπο τους. και χαρίζει την επανορθωτική δύναμη της φύσης και στα τρία στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνοντας και επανορθώνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά εκ των έσω.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.