‘’Καραντινάτα’’ φυσικά beauty looks από τα διασημότερα μοντέλα

Πως είναι τα μοντέλα μέσα στο σπίτι τους κατά την διάρκεια της καραντίνας τους;

Τόνια Τζαφέρη

 

Αψεγάδιαστες επιδερμίδες, ονειρεμένα υγιή σώματα και λαμπερά πρόσωπα είναι από τα στοιχεία που τα έχουν κάνει να ξεχωρίζουν και να μαγεύουν σε κάθε τους εμφάνιση και φωτογραφία. Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβεται πολύς κόπος και μόχθος, σκληρή γυμναστική, απαιτητικές συνήθειες και καθημερινή δουλειά.

Το φαινόμενο της καραντίνας έχει αγγίξει τους πάντες, ακόμη και τους δημοφιλέστερους celebrities, αναγκάζοντας τους να μείνουν στο σπίτι προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Έχει αγγίξει και τα διασημότερα μοντέλα επίσης, οι οποίες προσαρμόζουν την καθημερινότητα τους στις νέες συνθήκες και μας εμπνέουν πολύ. Δεν σταματούν την γυμναστική τους, οι περισσότερες μάλιστα επιλέγουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στην φύση, να αφοσιωθούν στην γιόγκα, να χαλαρώσουν  (κάτι το οποίο ομολογουμένως είχαν πολύ ανάγκη, αφού έτρεχαν και ταξίδευαν σε κάθε μήκος της γης πολύ συχνά), να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την διατροφή τους και φυσικά να περιποιηθούν την όψη της επιδερμίδας τους.

Δεν ξεχνούν ωστόσο να κρατούν επαφή και με τους θαυμαστές στους, μέσω των social media και κυρίως μέσω του instagram, όπου συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους. Εμείς συλλέξαμε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές, οι οποίες μας ενέπνευσαν πολύ περισσότερο να απολαύσουμε την διαδικασία της καραντίνας, να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας με γυμναστική και φυσικά να χαλαρώσουμε με ρουτίνες περιποίησης και skincare.

(@stormibree)

(@realbarbarapalvin)

 

 

(@taylor_hill)
   
(@romeestrijd)
   
(@gabriellecaunesil)
   
(@stormibree)
   
(@josephineskriver)
   
(@sarasampaio)
        

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares