Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το αψεγάδιαστο make up look της Victoria Beckham για κάθε περίσταση

Step by step μακιγιάζ με έμφαση στο βλέμμα και την λαμπερή επιδερμίδα



Έχει στην διάθεση της τους καλύτερους make up experts και με τόσα χρόνια μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, ξέρει καλυτέρα από τον καθένα πώς να δείχνει αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή. Έχοντας μάλιστα δημιουργήσει την δική της σειρά με καλλυντικά, το μακιγιάζ της βρίσκεται όλο και συχνότερα στο επίκεντρο.

https://www.instagram.com/p/CHz9w38JLIW/

Λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής και των γήινων αποχρώσεων, το μακιγιάζ της Victoria Beckham, είναι το ιδανικό make up look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε περίσταση. Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα και μόνο μακιγιάζ για να κάνουμε όλες τις υπόλοιπες γιορτινές ημέρες που έρχονται… τότε θα ήταν αυτό! Φυσικό, απλό αλλά και λαμπερό. Αλλάζοντας μόνο το χρώμα στα χείλη, μπορεί να μετατραπεί σε πιο γιορτινό και βραδινό, ενώ κρατώντας γήινες αποχρώσεις και στο κραγιόν, μπορεί να φορεθεί τέλεια σε οποιαδήποτε περίσταση.

Η έμφαση δίνεται στα μάτια και την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα της Beckham είναι πάντοτε λαμπερή και αψεγάδιαστη. Αυτό σημαίνει πως το skincare σου, οφείλει να βρίσκεται στα καλύτερα του. Πολύ καλή ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ, ένα ενυδατικό foundation και φυσικά, πλούσιες δόσεις από ένα υγρό και φυσικό highlighter, κυρίως στα ζυγωματικά σου θα είναι τα τρία ''στοιχεία κλειδιά'' για να επιτύχεις όσο γίνεται πιο κοντινό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CCD03BBpUKv/

https://www.instagram.com/p/B34OFFqJIwK/

Αφού ολοκληρώσεις την βάση σου, περνάμε στα μάτια. Η Victoria για τα φρύδια της έχει επιλέξει micro-blading μέθοδο. Η micro-blading μέθοδος είναι ουσιαστικά μόνιμη βαφή στα φρύδια, η οποία εφαρμόζεται από ειδικευμένη αισθητικό. Έτσι έχει φροντίσει να έχει ένα τονισμένο και καλοσχηματισμένο φρύδι για πολλούς μήνες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί καθημερινά μολύβια και σκιές φρυδιών. Και επειδή από ότι φαίνεται έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο βλέμμα της, έχει επιλέξει μια ‘’πιο μόνιμη’’ μέθοδο και για τις βλεφαρίδες της, χρησιμοποιώντας ημιμόνιμα extensions.

https://www.instagram.com/p/CEoOMt5Jn7_/

https://www.instagram.com/p/B4U4p9_pSp2/

Στην συνέχεια στο ήδη φροντισμένο βλέμμα της, επιλέγει πάντοτε γήινες αποχρώσεις για να τονίσει περαιτέρω τα μάτια της. Ένα καφέ μολύβι, μια σκούρα καφέ σκιά, αλλά και μια μάσκαρα είναι ότι ακριβώς θα χρειαστείς. Με ένα φουντωτό πινέλο, ‘’για σβήσιμο σκιάς’’ πέρασε σε όλο το κινητό σου βλέφαρο, την καφέ σκούρα σκιά, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις εξωτερικές γωνίες και στο φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο επιτυγχάνεις ‘’σβήνοντας’’ καλά την σκιά σε όλο το μήκος του ματιού. Στο επόμενο βήμα θα χρειαστείς το καφέ μολύβι το οποίο θα περάσεις πάνω και κάτω στις βλεφαρίδες σου, όσο πιο κοντά γίνεται. Στην συνέχεια με ένα πινέλο ή μπατονέτα, σβήσε ελαφρά το μολύβι που μόλις πέρασες για πιο φυσικό και ‘’smudged’’ αποτέλεσμα. Τέλος για τα μάτια, ολοκλήρωσε με αρκετή μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

https://www.instagram.com/p/B0ic4d4pURI/

Για το υπόλοιπο πρόσωπο, πέρα από το highlighter που χρησιμοποίησες στην αρχή, θα χρειαστείς και ένα μπρόνζερ για πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, χειμώνα καλοκαίρι. Όσο για τα χείλη, η Beckham τα αφήνει φυσικά με ένα ενυδατικό lip balm, ενώ για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της, επιλέγει το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα