Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 νέα αρώματα για τις γιορτινές μας εμφανίσεις

Το δώρο που θέλουμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

 



 

Το άρωμα σε μια εμφάνιση είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Πολλές γυναίκες επιλέγουν για κάθε περίσταση και μια ανάλογη ευωδιά να τις συνοδεύει. Άλλες πάλι ορκίζονται πιστά στο ένα και μοναδικό άρωμα που περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που κούμπωσαν ομοιόμορφα στο στυλ και την προσωπικότητα τους. Είτε ανήκεις στην πρώτη, είτε στην δεύτερη κατηγορία, είμαι σίγουρα ότι γνωρίζεις ήδη, πως τα αρώματα πολλές φορές έχουν την ιδιότητα να «μιλάνε» στην θέση των λέξεων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που μια μυρωδιά μπορεί να σε ταξιδέψει σε ένα μέρος, κοντά σε ένα πρόσωπο, σε μια εμπειρία που έχεις ήδη ζήσει.

 

 

Ο χειμώνας είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εποχή για τα αρώματα. Η ζεστασιά που θέλεις να αισθάνεσαι τις κρύες ημέρες, μπορεί να χωρέσει σε μια-δυο σταγόνες αισθησιακού σανταλόξυλου, αριστοκρατικού κεχριμπαριού ή γοητευτικής βανίλιας. Και ασφαλώς η ανανέωση που αναζητάς κρύβεται στις νότες φρέσκων λουλουδιών και ζουμερών φρούτων. Οι νέες κυκλοφορίες χειμωνιάτικων αρωμάτων αυτό ακριβώς έχουν σκοπό να σου προσφέρουν: μια μοναδική εμπειρία ζωντάνιας, η οποία ταιριάζει απόλυτα με την λάμψη των γιορτινών ημερών. Εσύ ποιο θα ζητήσεις από το Άγιο Βασίλη;

 

 

Dior J’Adore Eau De Parfum Infinissime: Μια ακατάπαυστη έκρηξη λουλουδιών σε ένα μπουκέτο που διαχέει το άρωμα δίχως τέλος: νότες από τριαντάφυλλο Centifolia, γιασεμί Sambac, Ylang-Ylang και υάκινθος από την Grasse, ραφινάρονται από τους ξυλώδεις τόνους μιας κρεμώδους συμφωνίας Σανταλόξυλου.

 

 

 

 

Tom Ford Bitter Peach: Η αισθησιακή του καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από το πικρό ηλιοτρόπιο αναμεμιγμένο με έλαιο Davana ενώ η ορμητική ένταση που προσδίδει το πατσουλί Ινδονησίας, κορυφώνει την εθιστική ισχύ του Bitter Peach.

 

 

 

Jo Malone Midnight Musk & Amber Cologne: Ένας φρέσκο ανατολίτικος λουλουδάτος συνδυασμός ζουμερών και ελαφρώς ώριμων αχλαδιών που καλύπτεται από το πέπλο αισθησιασμού του Midnight Musk & Amber.

 

 

 

Giorgio Armani My Way Eau De Parfum: Το έντονο κεδρόξυλο συναντά την αισθησιακή βανίλια από τη Μαδαγασκάρη και το White Musk και μαζί με το περγαμόντο από την Καλαβρία και το άνθος πορτοκαλιού αποπνέουν μια συγκλονιστικά λαμπερή φωτεινότητα.

 

 

 

Lancôme Idole L’Intense Eau De Parfum: Το τριαντάφυλλο, εμβληματικό σύμβολο της Lancôme, έρχεται να κουμπώσει ιδανικά με τον νέο συνδυασμό τριών αποσταγμάτων γιασεμί με βελούδινη υφή και διακριτικούς φρουτώδεις τόνους.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ