Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα concealers που αξίζει να προσθέσεις τώρα στο νεσεσέρ σου

Πέτυχε αψεγάδιαστη κάλυψη και φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα με μια μόνο κίνηση

 



 

Τους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον τόσο το δικό μας, όσο και των beauty experts εστιάζει κυρίως στα μάτια, αφού αυτά είναι που παραμένουν ακάλυπτα προς το παρόν από το must item των ημερών που δεν είναι άλλο από την προστατευτική μάσκα. Το καλό της υπόθεσης είναι πως σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να γινόμαστε ειδικοί στο θέμα του μακιγιάζ των ματιών, πετυχαίνοντας την τέλεια γραμμή eyeliner ή δημιουργώντας τα πιο ευφάνταστα eye looks, επηρεασμένα από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς. Βέβαια, για να δείχνει το βλέμμα μας όσο ελκυστικό θα θέλαμε, σίγουρα δεν είναι αρκετό το μακιγιάζ ώστε να καλύψει την ταλαιπωρία και την κούραση που εμφανίζεται συχνά στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Και δεν χρειάζεται να ξενυχτάς κάθε βράδυ για να δημιουργηθούν μαύροι κύκλοι και πρηξίματα εκεί, αφού η under eye area είναι τόσο λεπτή και εύθραυστη που μπορεί να δημιουργήσει σημάδια εξάντλησης και κόπωσης για πλάκα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις λίγες ώρες παραπάνω το laptop ή να ξημερώσεις μια φορά βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά.

 

 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες όπως ορμονικές διαταραχές, DNA, ακόμα και κακή διατροφή ή έλλειψη ενυδάτωσης του οργανισμού, έχουν ως αποτέλεσμα την απαραίτητη χρήση του concealer, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ψεγάδι, εξασφαλίζοντας το απόλυτο φωτεινό βλέμμα. Και κάπου εδώ ξεκινά η αδιάκοπη αναζήτηση για το καλύτερο concealer που θα κάνει θαύματα και θα γίνει σύμμαχος σου στην μάχη με τους μαύρους κύκλους και κάθε άλλη ατέλεια. Πρώτα από όλα, για να βγεις κερδισμένη από αυτή την αναζήτηση, χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία προκειμένου να βρεις το ιδανικό για εσένα concealer, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τον γενικό κανόνα που θέλει το προϊόν αυτό να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση της επιδερμίδας σου, χωρίς φυσικά να το παρακάνεις. Έπειτα η σωστή εφαρμογή είναι αυτή που θα σώσει το βλέμμα σου, κάνοντας το να δείχνει λαμπερό. Για να την πετύχεις ξεκίνα πρώτα με καλή ενυδάτωση της περιοχής και έπειτα προχώρα στην εφαρμογή του προϊόντος με το blending να ακολουθεί φορά προς τα κάτω, ώστε να μην υπάρχουν γραμμές και δυσχρωμίες με το foundation. Plus tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια, τελειοποίησε με μια ελαφριά πούδρα.

Ακολουθούν τα καλύτερα concealers που αξίζει να προσθέσεις τώρα στο boudoir σου:

Touche Éclat High Cover Concealer, Yves Saint Laurent

Pro Longwear Concealer, MAC Cosmetics

Instant Full Cover Concealer, Bobbi Brown

Instant Anti Age Eraser Concealer, Maybelline

Effacernes Waterproof Protective Undereye Concealer, Lancôme

HD Photogenic Concealer Porcelain, Nyx Professional Makeup

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30