Skip to main content

BEAUTY NEWS

Unisex gift ideas για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή τον σύντροφό σου

Μια ακόμη αφορμή για να δείξεις περισσότερη αγάπη



 

Αν έψαχνες την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις ένα μικρό, είτε μεγάλο δώρο στον εαυτό σου, στον σύντροφό σου, ή σε κάποιον που αγαπάς, ήρθε η ώρα. Από την πιο μικρή κίνηση, έως την πιο μεγάλη, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ακόμη πράξη αγάπης. Σίγουρα δεν χρειάζεται να περιμένεις καμιά ημέρα, αλλά να εκφράζεις καθημερινά την αγάπη προς τους αγαπημένους σου. Ωστόσο μικρά δώρα και κινήσεις σε ξεχωριστές ημέρες, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα και ατμόσφαιρα.

Ξέρω, πως πολλές φορές η επιλογή δώρου είναι δύσκολη υπόθεση. Αφού καθένας είναι διαφορετικός, με ξεχωριστά γούστα και διαφορετικές ανάγκες. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου δώσουμε κάποιες ιδέες, οι οποίες σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες για τους επόμενους μήνες και θα κάνουν το νέο lockdown λίγο πιο ευχάριστο.

Ως site ομορφιάς και μόδας, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με τον αγαπημένο μας skincare τομέα. Ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει εκτοξευθεί και μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο γυναικών, αλλά και ανδρών. Η συνήθεια που έγινε λατρεία, είτε με το ταίρι σου, είτε μόνος σου είναι η περιποίηση πρόσωπου. Πολλά ζευγάρια μάλιστα, βρήκαν άκρως απολαυστική την περιποίηση μαζί, κάνοντας μάσκες προσώπου, καθαρισμούς και τελετουργίες ‘’pampering’’.

Μάσκες προσώπου/ Sets Περιποίησης

https://www.instagram.com/p/CJe1B0RnOVw/

https://www.instagram.com/p/CKyEdauA2H7/

https://www.instagram.com/p/CJTw6WzrOZ7/

https://www.instagram.com/p/CLGqzL7AGkb/

Εκτός από τις ενυδατικές μάσκες και προϊόντα  περιποίησης, αν τα πηγαίνεις καλά με αυτό το κομμάτι και είναι από τις αγαπημένες σου ασχολίες (όπως πολλών άλλων άλλωστε), όσο βρίσκεσαι αρκετό χρόνο στο σπίτι,  είναι ώρα να πας την θέλεις να πας την skincare ρουτίνα σου ένα βήμα παρακάτω. Και αυτό θα το καταφέρεις με τα νέα skincare gadgets. Ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή είναι από την εταιρεία Foreo, και πιο συγκεκριμένα τα“Luna 3”, τα οποία είναι εξειδικευμένα στον τέλειο καθαρισμό προσώπου. Υπάρχει συσκευή για κάθε τύπο δέρματος και μάλιστα υπάρχει και ανδρική συσκευή καθαρισμού (η οποία είναι αυτή, με το μαύρο χρώμα). Εκτός των άλλων, θα σου προσφέρει για την ημέρα της 14ης Φεβρουαρίου ένα απολαυστικό massage treatment και την απόλυτη εμπειρία spa από την άνεση του σπιτιού σου!

https://www.instagram.com/p/CII-_CPjLuD/

Φεύγοντας για λίγο από το κομμάτι του skincare, πάμε σε κάτι άλλο… όχι πολύ μακριά. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα αρώματα. Αν μέσα στις συνθήκες απομόνωσης, υπάρχει κάτι που μας φτιάχνει αμέσως την διάθεση και την ψυχολογία, είναι οι ευχάριστες και σαγηνευτικές μυρωδιές. Τι και αν δεν φορέσουμε καθόλου μακιγιάζ, τι και αν παραμένουμε με τις πιτζάμες, ένας ψεκασμός στο χέρι ή τον λαιμό, είναι αρκετός για να μας αναζωογονήσει και να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε. Έχουμε μάλιστα ανακαλύψει και brands, όπως αυτό της ‘’Esens’’, το οποίο δημιουργεί αρώματα 100% vegan, cruelty-free, χωρίς Paraben, Υποαλλεργικά, 100% ανακυκλώσιμα και με διάρκεια. Και νομίζω κάπου εδώ, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, ούτε να ζητήσω.

https://www.instagram.com/p/CKBaofnguzB/

https://www.instagram.com/p/CIaJXzfglhV/

Όσο για την ανδρική μας πρόταση, ο Tom Ford έχει δημιουργήσει το ιδανικό ανδρικό άρωμα για τους επόμενους μήνες: 

«Πάντα αγαπούσα τα αρώματα που σε ταξιδεύουν. Το COSTA AZZURRA αιχμαλωτίζει την ανέμελη και sexy διάθεση της Μεσογείου. Για εμένα αποτελεί την ιδανική απόδραση.» - TOM FORD.

https://www.instagram.com/p/CJqthmbrDMg/

https://www.instagram.com/p/CJoEsRhAyNi/

Μιλώντας για μεσόγειο και θαλασσινό αέρα, το μυαλό μας είναι στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι που βρίσκονται, όχι και τόσο μακριά. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ και με τον ηλιόλουστο καιρό της χώρας μας, πάντα θα φανούν χρήσιμα. Προτού βιαστείς όμως, μη ξεχάσεις να τσεκάρεις ελληνικά brands, με χειροποίητα γυαλιά ηλίου, τόσο ιδιαίτερα και ξεχωριστά, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

https://www.instagram.com/p/CKyjh0rlElZ/

https://www.instagram.com/p/CJ50itClsBY/

Και από το καλοκαίρι, πάμε στα sneakers. Που πλέον αποτελούν προέκταση για όλο τον χρόνο. Αν αναζητείς ένα πρακτικό και σίγουρα χρήσιμο δώρο για εσένα ή τον αγαπημένο σου, τότε τα sneakers είναι η go to επιλογή σου, για τους ευνότητους λόγους!

https://www.instagram.com/p/CKLV3y1BmUp/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.