Skip to main content

BEAUTY NEWS

Good Hair Days ακόμη και εν μέσω lockdown

Μικρές συνήθειες που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πιο ευχάριστη



Το νέο lockdown στο ήδη επιβεβλημένο lockdown, σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλά μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν να βγούμε ξανά με ασφάλεια από το σπίτι, θα εστιάσουμε την προσοχή και το ενδιαφέρον μας σε πιο ευχάριστα θέματα, τα οποία θα μας ανανεώσουν και θα κάνουν και αυτό το lockdown, να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

https://www.instagram.com/p/CJ6_Zx9J6cO/

Ελπίζουμε να μην έχουμε για πολύ ακόμη, τόσο χρόνο μέσα στο σπίτι, ωστόσο αφού έτσι είναι η κατάσταση θα τον εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας. Σε αυτήν την ανάρτηση θα εστιάσουμε στα μαλλιά. Και συγκεκριμένα στα πιο stunning χτενίσματα, τα οποία θα μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφες από ποτέ, ακόμη και αν πρόκειται να περάσουμε όλη την ημέρα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CKhvzYlnhny/

Tα περίτεχνα σχέδια και τα πολλά προϊόντα styling, αποτελούν παρελθόν. Όσο πιο απλά και χωρίς θερμότητα γίνεται, είναι τα χτενίσματα που θα μας ακολουθήσουν μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες. Η δυναμική επιστροφή των 90’s με ‘’κλάμερς’’ και κοτσίδες, φυσικά ανέμελα μαλλιά με salt sprays και leave in θεραπείες, slick back buns και πολλά ακόμη, θα ανανεώσουν τόσο την ψυχολογία, όσο και την όψη σου, δίνοντας σου σύγχρονη και εκλεπτυσμένη αισθητική για οποιαδήποτε ασχολία μέσα στην μέρα σου.

https://www.instagram.com/p/CKv4yamBVPB/

Γνωρίζεις ήδη πως όλα ξεκινούν από την σωστή περιποίηση των μαλλιών σου και κυρίως, τον τακτικό καθαρισμό τους από σπασμένες και γεμάτες ψαλίδα, άκρες. Ελπίζω να πρόλαβες να κάνεις τον καθαρισμό από ταλαιπωρημένες άκρες και να επενδύσεις στην σωστή περιποίηση τους, με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αφού βεβαιωθείς πως η τρίχα σου , είναι σε καλή κατάσταση, πάμε να δούμε τα χτενίσματα εκείνα, που πολύ απλά και με αξεσουάρ θα δώσουν άλλη αίσθηση  στις ‘’lockdown’’ ημέρες.

 

https://www.instagram.com/p/CK_h2NEBN5t/

https://www.instagram.com/p/CLCxDQ5JH1B/

https://www.instagram.com/p/CLCxifsLLGJ/

https://www.instagram.com/p/CGs4NiCAfh2/


https://www.instagram.com/p/CLFKhHHJkvw/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα