Skip to main content

BEAUTY NEWS

Little Secrets: Heavenly Christmas Collection

Ενσαρκώνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων, η νέα παραδεισένια, συλλεκτική, εορταστική σειρά της Little Secrets, υμνεί την ευτυχία και τη χαρά της νύχτας που άλλαξε για πάντα την ανθρωπότητα.



Υποδέξου την πιο όμορφη εποχή του χρόνου κάνοντας δώρα στους αγαπημένους σου αλλά και στον εαυτό σου! Oι ιδιαίτεροι εκλεπτυσμένοι αρωματικοί συνδυασμοί, οι λευκές συσκευασίες με ανάγλυφες υφές και χρυσό, θα σε μεταφέρουν στον παράδεισο. Πολυτελείς συσκευασίες, υψηλή αρωματοποιία και η καλύτερη ποιότητα φυτικής σόγιας, συνθέτουν την αριστουργηματική συλλογή της Little Christmas για την απόλυτη festive στιγμή της χρονιάς!

 

H συλλογή περιλαμβάνει 4 νέα κεριά σόγιας με τους αντίστοιχους αρωματιστές χώρου. Η έμπνευση της συλλογής προήλθε από το διάσημο τραγούδι «O Holly Νight» ένα κλασικό αριστούργημα βασισμένο σε ένα γαλλόφωνο ποίημα του ποιητή Placide Cappeau, που γράφτηκε το 1843. Το ποίημα αντικατοπτρίζει τη γέννηση του Ιησού, ως τη λύτρωση της ανθρωπότητας.

Κάθε προϊόν της συλλογής Heavenly Christmas Collection, είναι εμπνευσμένο από τους στίχους του τραγουδιού.

 

CHRISTMAS STAR

Ένα ονειρικό άρωμα, σε ταξιδεύει στον λαμπερό βραδινό ουρανό, λουσμένο στο φως των αστεριών. Ταξίδι στην μαγεία με νότες από δυναμική ορχιδέα και συνάμα ζεστό και οικείο χάρη στα δαμάσκηνα. 

 

GLOWING HEARTS 

Χαρούμενο και δυναμικό, αέρινο και φωτεινό αυτό το άρωμα θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές γαλήνης και ηρεμίας, ενώ η βάση του από σανταλόξυλο και ρόδο θα γεμίσει αγαλλίαση τον χώρο. 

 

HOLY NIGHT 

Ένα άρωμα μαγείας, λάμψης και ζεστασιάς. Ένας συναρπαστικός περίπατος ανάμεσα σε μυρωδάτους άγριους λεμονόκηπους και πουπουλένια όνειρα. Ένα παιχνίδισμα μεταξύ αθωότητας και φαντασίας, παιδικών ονείρων και ζεστασιάς. Ένας κόσμος όπου το μεταφυσικό κάνει αισθητή την παρουσία, μέσα από τις ζεστές νότες του γαρύφαλλου και των ξύλων. Πρόκειται για το κλειδί των θαυμάτων, την πηγή που κάνει τα άστρα να λαμπυρίζουν στο φως της ημέρας. 

 

ANGEL VOICE 

Μια γλυκιά αγγελική μελωδία θα σε συνεπάρει με τις δροσερές φρέζιες και ταυτόχρονα θα σου χαρίσει τη δύναμη και τη διαύγεια που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα.

 

Τα προϊόντα της Little Secrets Natural Cosmetics μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

«Η Άγια Νύχτα σηματοδοτεί την αγάπη, την ελπίδα και την πίστη μας σε κάθε καλό. Είναι η νύχτα που λάμπει περισσότερο από όλες, οι ουρανοί ανοίγουν, οι καρδιές λάμπουν από ζεστασιά και αγγελικοί ψαλμοί ακούγονται μέσα μας.» 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του