Skip to main content

BEAUTY NEWS

Soft Crop Cut: Είναι αυτό το κούρεμα must για τα πιο cool κορίτσια της σεζόν;

Short hair, don't care! 



Αν έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσεις την μακριά σου κόμη, αν ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις στην εμφάνισή σου κάτι φρέσκο, μοντέρνο και παιχνιδιάρικο, ναι είμαστε με το μέρος σου. Τα κοντά κουρέματα είναι hot, sexy και επίκαιρα και πολύ πιο στιλάτα από τα κατά τα άλλα πλούσια μακριά μαλλιά. 

‘Οπως θα έχεις παρατηρήσει τα σέξι κοντά μαλλιά είναι τάση για φέτος και ανάμεσα στα pixies, mixies, bobs που έχουν ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του έτους, τώρα είναι η στιγμή να γνωρίσεις και το soft crop που μαζί με όλα τα άλλα, θα σου χαρίσουν αρκετές επιλογές για να επιλέξεις με τη βοήθεια του κομμωτή σου. 

Το soft crop είναι μια φρέσκια δημιουργική και ανάλαφρη updated ερμηνεία του κλασικού pixie cut, όμως οι smooth ψαλιδιές που παρατηρούνται στις άκρες των μαλλιών, του χαρίζουν ένα απίστευτα ανανεωμένο και χαρισματικό σχήμα. Είναι ένα hairstyle που θυμίζει αυτό της Linda Evangelista στη δεκαετία του '90.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ένα τέτοιου είδους cut είναι αρκετά μονοδιάστατo και να καταλήγει στο τέλος της ημέρας βαρετό, ωστόσο οι hair experts έχοντας διαφορετική άποψη τονίζουν πως το απαλό σβήσιμο στις άκρες των μαλλιών αλλά και το μήκος του, το καθιστούν ένα σούπερ βολικό στιλ για τα μαλλιά σου που μπορεί να μεταμορφώνεται από cool μοντέρνο σε αυστηρό classy και αντίστροφα στο λεπτό. 

 Μπορείς να φορμάρεις με τόσους τρόπους. Μπορείς να δημιουργήσεις μια έντονη πλαϊνή χωρίστρα, είτε να το τραβήξεις όλο προς τα πίσω αποκαλύπτοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου. Ακόμα μπορείς να το χτενίσεις προς τα εμπρός είτε να αφεθείς στη γοητεία του wet look καθώς και να γυρίσεις ελαφρώς τις άκρες.  Έχεις επίσης τη δυνατότητα να προσθέσεις clips, κοκαλάκια, κορδέλες και πολλά άλλα αξεσουάρ μαλλιών για ένα girly υφος αλλά και να δώσεις στην εικόνα σου το ύφος που επιθυμείς.

‘Ο,τι κι αν κάνεις, όπως κι αν επιλέξεις να επιμεληθείς το soft crop σου, άπαξ και το αποφασίσεις το σίγουρο είναι πως δε θα το μετανιώσεις. Πέτα τρέσες, extensions και όλα όσα βαραίνουν το κεφάλι σου και κάνε το απόλυτο κούρεμα της σεζόν που φαίνεται ιδανικό για τα πιο trendy κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν. Θα λατρέψεις το νέο σου εαυτό! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της