Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είναι τα shampoo bars the next big thing της καθημερινής περιποίησης;

Η βιώσιμη ομορφιά είναι τώρα στο χέρι σου!  



Οχι οι μπάρες σαπουνιού δεν είναι κάτι καινούριο ούτε καινοτόμο. Είναι η απάντηση στη νέα sustainable φιλοσοφία της παγκόσμιας κοσμετολογίας και μια φρέσκια πρόταση για περιποίηση με λιγότερο πλαστικό. 

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να είναι διαρκώς βιώσιμοι, τα παραδοσιακά μπουκάλια σαμπουάν γεμάτα με υγρές φόρμουλες αντικαθίστανται με στερεά διαλύματα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση των μαλλιών. Οι μπάρες σαπουνιού για τα μαλλιά πιάνουν λιγότερο χώρο στο νεσεσέρ σου και είναι αποδεκτές ακόμα και από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. 

Δεν υστερεί σε πολύτιμα οφέλη ούτε θρεπτικά συστατικά και όταν τελειώσει απλά την πετάς χωρίς σύγχυση ούτε ανακύκλωση. Δοκιμάζοντας εδώ και καιρό ένα σωρό στερεά σαμπουάν χρειάζεται να σημειώσουμε πως τα προϊόντα είχαν εξαιρετική συμπεριφορά ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες όπως το καθημερινό λούσιμο λιπαρών μαλλιών αλλά και σγουρών λεπτών μαλλιών με τάση για φριζάρισμα. Το αποτέλεσμα; Τα προϊόντα όχι μόνο άφριζαν με ιδιαίτερη ευκολία και λειτουργούσαν εξαιρετικά στον καθαρισμό των μαλλιών, αλλά μύριζαν υπέροχα και άντεχαν αρκετές εβδομάδες συχνής χρήσης. Κοινώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τις προτιμάς από τη στιγμή που έχουν κατακτήσει ήδη την αγορά. 

Πολλές εταιρείες θέλοντας να κάνουν τα προϊόντα τους πιο προσιτά, επιλέγουν πια να τα βγάλουν σε μορφή στερεάς μπάρας, με αποτέλεσμα την προτίμηση του καταναλωτή λόγω χαμηλής τιμής. Στο εμπόριο κυκλοφορούν, κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών και κάθε ανάγκη, καθώς και προϊόντα με πολλές beauty διακρίσεις. 

Αν κάτι χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως καλύτερα να προτιμήσεις μια τετράγωνη μπάρα που προσφέρει καλύτερο κράτημα. Επίσης φρόντισε να είσαι προσεκτική με τη χρήση και την αποθήκευση και μην την αφήνεις εκτεθειμένη για απλούς λόγους υγιεινής. 

Με τη μπάρα σαμπουάν γλιτώνεις σίγουρα από την περίσσεια σπατάλη επιπλέον προϊόντος στο πάτωμα, ενώ μια επάλειψη από το σαμπουάν σε σταθερή μορφή στο βρεγμένο σου τριχωτό, αρκεί για να δημιουργήσει πλούσιο αφρό. 

Ακόμα κι αν φοβάσαι ότι ένα σαμπουάν σε σταθερή μορφή μπορεί να στεγνώνει τα μαλλιά σου, να τα κάνει ξηρά και να αγριεύει τις άκρες, μπορείς εύκολα με την πρώτη χρήση να διαπιστώσεις πως οι μπάρες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα σαμπουάν υγρής μορφής. Ίσα ίσα η σύνθεσή τους είναι πιο κατάλληλη για να καθαρίζουν και να προστατεύουν την τρίχα. Έτσι με τη σειρά της δείχνει πιο υγιής και πιο λαμπερή. 

Επίσης έπειτα από πολλές δοκιμές αυτό που διαπιστώνεται είναι πως το αποτέλεσμα καθαρών και φρέσκων μαλλιών διατηρείται τόσο τη δεύτερη όσο και την τρίτη μέρα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του