Skip to main content

BEAUTY NEWS

Beauty trends 2024: 7 τάσεις μακιγιάζ καλωσορίζουν τη νέα χρονιά!

Γραμμές eyeliner, έντονο ρουζ και πολύχρωμες βλεφαρίδες μπαίνουν στο πρόγραμμα!



Τι είναι αυτό που ευχόμαστε για το 2024 σχετικά με το μακιγιάζ μας; Μα φυσικά ευελιξία, ευκολία, πρακτικότητα..Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι τάσεις του μακιγιάζ του 2024 θα επικεντρωθούν στη δύναμη του ενός. Εύχρηστα προϊόντα αποχαιρετούν τα παλιά και αντικαθιστούν τα πολλά περιττά του νεσεσέρ μας. Μερικοί από τους πιο διάσημους make up artists μοιράζονται τα πολύτιμα μυστικά τους πώς να κάνουμε φέτος περισσότερα με πολύ λιγότερα.

Eyeliner

Το 2024 το μακιγιάζ των ματιών αποκτά γραμμική σημασία και η τέλεια γραμμή αποκτά άλλη αξία. Εντυπωσιακά σχήματα, και μοντέρνες έντονες γραμμές τραβούν την προσοχή στα μάτια. 

Έχουμε αναφέρει ξανά έξυπνα tips για να δημιουργήσεις μια τέλεια γραμμή eyeliner. Αφού σχηματίσεις μια κουκίδα ακριβώς έξω από τα βλέφαρα ως τελικό σημείο, τράβηξε μια ομοιόμορφη γραμμή από την αρχή μέχρι την κουκίδα.

Ελαφριές βάσεις

Σίγουρα οι πιο βαριές βάσεις έχουν δώσει χώρο στις πιο ελαφριές υφές foundation ωστόσο εξακολουθούμε να επιθυμούμε μια υπέροχη βάση για να δημιουργήσουμε το μακιγιάζ που θέλουμε. Έτσι, φέτος, επιλέγουμε brands με καινοτόμα προιόντα με εξελιγμένες φόρμουλες που παρέχουν κάλυψη χωρίς συμβιβασμούς στην ελαφριά υφή τους αλλά και στο φινίρισμα.

Επέλεξε συνθέσεις που συμπεριφέρονται στο δέρμα σου σαν ενυδατική κρέμα, αλλά με αρκετή χρωστική ουσία για να κάνει τον τόνο του δέρματος να φαίνεται πιο ομοιόμορφος. Μπορείς ελεύθερα να το στρώσεις λίγο παραπάνω κάτω από τα μάτια, ώστε να κάνεις τους μαύρους κύκλους σου λιγότερο εμφανείς. 

Έντονο ρουζ

Το ρουζ επιστρέφει στα μήλα έντονο και ως βασικό στοιχείο του μακιγιάζ!  Βρες το ιδανικό σημείο για το πρόσωπό σου για να το απλώσεις με τέχνη στα ζυγωματικά σου. Οι ειδικοί φέτος το αποκαλούν ρουζ κούκλας και είναι ένας τρόπος για νεανική εμφάνιση, που προσθέτει ορισμό στο πρόσωπο και σμίλευση των ζυγωματικών. Αραίωσε λίγο το ρουζ σου πριν το περάσεις από την επιδερμίδα σου για να πετύχεις ένα πιο φυσικό φινίρισμα. 

Υπάρχουν μάρκες στην αγορά που δημιουργούν προϊόντα που από μόνα τους αποκαλύπτουν ένα αέρινο τελείωμα σαν σύννεφο. Υφές που εύκολα αναμειγνύονται στο δέρμα, χωρίς να αφήνουν σκληρές γραμμές.

Μονοχρωμίες

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το 2024 συνεχίζουν να μας οδηγούν προς την μονοχρωμία. Με ήδη μερικά στυλ να επικρατούν απο φέτος το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι μονόδρομος για τη νέα χρονιά. Οι μονοχρωμίες δημιουργούν μια διάθεση με μια λεπτή εναλλαγή στους τόνους μεταξύ των χειλιών και του προσώπου και όπως προβλέπεται η τάση αυτή θα αναζωογονήσει τις μονοχρωματικές παλέτες και θα αναβαθμίσει τα χρωματικά προϊόντα πολλαπλών χρήσεων.

Χρώμα στις βλεφαρίδες

Αποχαιρετούμε τα πολύ έντονα φρύδια, και υποδεχόμαστε χρώμα ακόμα και στις βλεφαρίδες. Λέμε ναι σε μακριές μπλε, ροζ και μοβ βλεφαρίδες. Όχι δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ψεύτικες λύσεις, στο εμπόριο θα βρεις επαναστατικές φόρμουλες που υπόσχονται ακαταμάχητο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες και αξίζει να το επιβεβαιώσεις. 

Ombre χείλη

Τα ‘90s μπορεί να επιστρέφουν αλλά με μερικές νότες ανανέωσης. Τα Ombré χείλη, η εκσυγχρονισμένη εκδοχή του σκουρόχρωμου περιγράμματος ήταν πάντα δημοφιλής και θα συνεχίσει να είναι όπως φαίνεται. Εφάρμοσε δύο αποχρώσεις κραγιόν στην ίδια χρωματική οικογένεια, αλλά ελαφρώς διαφορετικές. 

Η συνεχής τάση  προς το ελάχιστο μακιγιάζ δεν σημαίνει ότι θα λείψουν τα ζωηρά χρώματα από το πρόσωπό μας. Οι πασαρέλες της άνοιξης του 2024 απέδειξαν ότι ένα μόνο χρώμα είναι το μόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια statement εμφάνιση. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι όλο και περισσότερες από εμάς τη νέα χρονιά θα επενδύουν σε μια έντονη σκιά ματιών με ζωηρό χρώμα ή σε ένα κραγιόν σε μια vampy απόχρωση για το μακιγιάζ μας.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα