Skip to main content

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.



Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς ομορφιάς τα φρύδια μας έχουν μεγαλύτερη επιρροή στον τρόπο εμφάνισης μας από οποιοδήποτε άλλο μέρος του προσώπου μας. Και παρόλο που το αδύνατο φρύδι της δεκαετίας του '90 έχει επανέλθει σε στυλ, οι ειδικοί λένε ότι τα πιο γεμάτα φρύδια έχουν έρθει για να μείνουν. Τα τελευταία 2 χρόνια το brow lamination έχει συνεχή άνοδο και είναι η πιο απλή και ανώδυνη τεχνική για τέλεια φρύδια! 

Τι είναι το brow lamination!

Πιθανότατα ξέρετε πώς μοιάζουν τα λαμιναρισμένα φρύδια: ψηλές, ίσιες τρίχες που φαίνονται σαν να ήταν απλώς βουρτσισμένες και περασμένες με τζελ. Η διαφορά είναι ότι τα “πλαστικοποιημένα” φρύδια όπως αποκαλούνται διατηρούν το σχήμα τους για μέρες συνέχεια.

Πώς μένουν λοιπόν έτσι; Η διαδικασία γίνεται χρησιμοποιώντας ένα απαλό διάλυμα τύπου περμανάντ, λοσιόν εξουδετέρωσης και ενυδατική θεραπεία για να ανακατευθύνονται οι τρίχες των φρυδιών σας προς τα πάνω και στη θέση τους. Σε πολλούς αρέσει η πλαστικοποίηση επειδή μπορεί να κάνει τα φυσικά λεπτά ή αραιά φρύδια να φαίνονται πιο πυκνά. Οι τρίχες γίνονται επίσης πιο εύκαμπτες καθιστώντας αυτό μια εξαιρετική υπηρεσία αν ψάχνετε για ένα «αφράτο» φρύδι χωρίς να χρειάζεστε τζελ φρυδιών. 

Συχνά, το brow lamination συνδυάζεται και με άλλες υπηρεσίες φρυδιών για περαιτέρω βελτίωση του σχήματος. Αφού τα διαλύματα έχουν περιποιηθεί τα φρύδια, τα ανυψωμένα και πλαστικοποιημένα φρύδια περιποιούνται με κερί και τσιμπιδάκι φτάνουν στην τελειότητα διαμορφώνοντας ένα νέο σχήμα.

Γιατί λοιπόν ονομάζεται πλαστικοποίηση φρυδιών; Σκεφτείτε ξανά τις μηχανές πλαστικοποίησης από το δημοτικό σχολείο. Η πλαστικοποίηση είναι η τεχνική της επικάλυψης μιας επίπεδης επιφάνειας με ένα στρώμα πλαστικού ή κάποιου άλλου προστατευτικού υλικού σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί στη θέση του. Στην πλαστικοποίηση φρυδιών ακολουθούμε παρόμοια διαδικασία. Μετά την εφαρμογή του διαλύματος περμανάντ και της εξουδετέρωσης της λοσιόν, η περιοχή του φρυδιού επικαλύπτεται με πλαστική μεμβράνη για να ενισχύσει τη χημική αντίδραση και να επιτύχει το περιποιημένο τελικό αποτέλεσμα. 

Ποια είναι τα οφέλη της τεχνικής;

Εκτός από πιο γεμάτα φρύδια, το αποτέλεσμα δίνει επίσης στο πρόσωπο έναν φυσικό ανυψωμένο τόνο. Επιπλέον, η υπηρεσία είναι ιδανική για σχεδόν όλους τους τύπους φρυδιών, από λεπτά και αραιά μέχρι φρύδια που είναι πιο τραχιά και παχιά. Αν είστε κάποιος που του αρέσει να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τον καλλωπισμό των φρυδιών αλλά θέλει ένα τέλειο αποτέλεσμα τότε αυτή η τεχνική είναι τέλεια για την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Υπάρχουν κίνδυνοι;

Ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματός σας, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν κάποια ερυθρότητα, πρήξιμο ή φαγούρα μετά την υπηρεσία. Είναι σημαντικό να διεξάγετε ένα τεστ τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη θεραπεία για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι πολύ ευαίσθητο για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Πόσο διαρκεί;

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι το γεγονός ότι διαρκεί μόνο έξι εβδομάδες, αν και μπορείτε να αυξήσετε αυτόν τον αριθμό εάν δεν υπάρχει ατμός, ιδρώτας, μακιγιάζ ή προϊόντα περιποίησης δέρματος στην περιοχή των φρυδιών για 24 ώρες καθώς και ρετινόλη ή άλλα απολεπιστικά για 72 ώρες μετά την εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει στις τρίχες να σταθεροποιηθούν περαιτέρω στη θέση τους. 

Ποιος μπορεί να το κάνει;

Όλοι, αρκεί να έχετε φυσικές τρίχες φρυδιών. Η ομορφιά αυτής της υπηρεσίας είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο σχήμα του προσώπου, στο σχήμα των ματιών και στο επιθυμητό σχήμα φρυδιών κάθε ατόμου. Αν και το βουρτσισμένο, τολμηρό και πλούσιο φρύδι τείνει να είναι αρκετά δημοφιλές τα φρύδια μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους διαφορετικούς τρόπους. Αν προτιμάτε μια πιο προσεγμένη και τακτοποιημένη εμφάνιση, μπορείτε να ζητήσετε να φορμάρετε τις τρίχες των φρυδιών σας βουρτσίζοντάς τις στο πλάι και κωνικές μεταξύ τους στις άκρες. Η πλαστικοποίηση των τριχών των φρυδιών προς τα πάνω μπορεί να δημιουργήσει μια ωραία ανύψωση στο μάτι, ειδικά όταν οι φυσικές τρίχες τείνουν να μεγαλώνουν προς τα κάτω.

Τέλος όσο περισσότερο κάνετε χρήση της τεχνικής τόσο πιο εύκολο γίνεται αργότερα. Καθώς συνεχίζετε να κάνετε τακτικά αυτή τη θεραπεία, τόσο πιο ωραίο θα γίνεται το τελικό σας αποτέλεσμα! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.