Ιστορία αγάπης

Το νέο άρωμα Love Story έχει ως μούσα την Γαλλίδα ηθοποιό Clémence Poesy.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

 Ετοιμάσου να "ερωτευτείς" το ολοκαίνουργιο Love Story του οίκου Chloé.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ερωτευόμαστε ή που θέλουμε να ερωτευτούμε. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένεις, γιατί τον μεγάλο έρωτα θα τον ζήσεις τον Σεπτέμβριο...

Το νέο άρωμα Love Story του οίκου Chloé είναι μια μοντέρνα ιστορία αγάπης. Εκείνη και Εκείνος. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, μερικές μπερδεμένες λέξεις, μια όμορφη στιγμή.

Η δροσιά του νερολί κάνει την αύρα της να ξεχωρίζει. Εκείνος έχει μάτια μόνο για εκείνη. Ο αισθησιασμός του άνθους πορτοκαλιάς τον τραβάει ανεξέλεγκτα. Η μοναδική θηλυκότητα της στεφανωτής, του άνθους της ευτυχίας, την κάνει ακαταμάχητη. Ο κέδρος τυλίγει με ζεστασιά την επιδερμίδα της. Ένας δροσερός και αισθησιακός νεανικός έρωτας. Ένα αξέχαστο, αρωματικό “Love Story”.

Το μπουκάλι

Ένα κόσμημα, με μεταλλικό καπάκι και τις χαρακτηριστικές πτυχές στο γυαλί. Ένας ατημέλητος φιόγκος δεμένος στο πλάι συμβολίζει την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Μοιάζει με λουκέτο, γιατί έχει εμπνευστεί από τα λουκέτα αγάπης στη γέφυρα pont des Arts του Παρισιού! 

Το άρωμα Love Story εκφράζει την ανεξάρτητη γυναίκα, τη γυναίκα Chloé. Πρόκειται για μια δήλωση θηλυκότητας, για μια προκήρυξη ανεξαρτησίας.

cloeee350.jpg

*Από τον Σεπτέμβριο 2014 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares