Χτενίσματα για στρογγυλό πρόσωπο

4 χτενίσματα κατάλληλα για στρογγυλλά πρόσωπα

Κέλλυ Νόβακ

Καμιά φορά αρκεί ένα σωστό χτένισμα για να αναδείξεις άψογα τα φυσικά σου χαρακτηριστικά. Και μέσα σε αυτά φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και το σχήμα του προσώπου σου. Όποιο και αν είναι αυτό, είτε το αγαπάς, είτε όχι, ήρθε η ώρα να το δεις με άλλο… μάτι. Και αυτό γιατί ό,τι σχήμα προσώπου και αν έχεις, είναι και αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Αγάπησέ το λοιπόν και κάν’το φυσικά, μέσα από το σωστό χτένισμα!

Τα παρακάτω λοιπόν, είναι κάταλληλα για εσένα που έχεις στρογυλλό πρόσωπο. Τα καλά νέα είναι, ότι με αυτό το σχήμα προσώπου, το μυστικό είναι στο styling. Αρκεί να κάνεις το κατάλληλο styling στα μαλλιά σου και πίστεψέ με, θα αποδίδεις πάντα ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, και που θα αναδεικνύει το πρόσωπό σου, αντί να το «υποβιβάζει».

 

Χωρίστρα στη μέση

5round-faces-hairstyles-01.jpg

Είναι κατάλληλο για στρογυλλά σχήματα γιατί με τον τρόπο αυτό «μακραίνεις» ουσιαστικά το πρόσωπό σου

 

(Αρκετά) πλαϊνή χωρίστρα

5round-faces-hairstyles-02.jpg

Άλλο ένα χτένισμα που δημιουργεί αυτή την «ψευδαίσθηση». Το μάτι μεταφέρεται στην πλαϊνή χωρίστρα και όχι στο πρόσωπο προσφέροντας μεγαλύτερη διάσταση.

 

Πλούσιες μπούκλες

5round-faces-hairstyles-03.jpg

Δίνοντας όγκο στα μαλλιά σου μέσα από ένα χτένισμα σαν αυτές τις ογκώδεις μπούκλες σε συνδυασμό με μια πλαϊνή χωρίστρα, δημιουργείς αυτόματα ένα πιο οβάλ εφέ στο πρόσωπό σου.

 

Mακριά layers

5round-faces-hairstyles-04.jpg

Φυσικά και ένα στρογγυλό πρόσωπο «αγαπάει» τα layers και τις μακριές άκρες, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο η προσοχή να μεταφερθεί στα μαλλιά, πάρα στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πιο ρομαντική διάθεση σε αυτό.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares