Πώς να κάνω τα μαλλιά μου πλούσια

8 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου πιο πλούσια

Κέλλυ Νόβακ

Τα μακριά και πλούσια μαλλιά είναι ένα staple –αν θες- ομορφιάς εδώ και αιώνες. Από την αρχαιότητα κιόλας μπορείς να δεις ότι οι γυναίκες με πλούσια κόμη, χαρακτηρίζονταν ως πιο όμορφες της κοινότητας.

Παρόλα αυτά, δεν έχουμε όλες οι γυναίκες γεννηθεί με δυνατή τρίχα, ή πολλά μαλλιά (χωρίς τρέσες). Αν είσαι και εσύ, λίγο σαν κι εμένα, με λεπτή και αδύναμη τρίχα, τότε καταλαβαίνεις ότι το να αποκτήσεις μακριά και πλούσια μαλλιά είναι μια διαδικασία δύσκολη.

Γιατί όμως πρέπει να είναι δύσκολη; Πιστεύω ότι κοιτάμε λίγο με «φόβο» αυτή την κατάσταση, ενώ δεν θα έπρεπε. Αποφάσισα, λοιπόν, να βρω εναλλακτικές λύσεις που θα διευκολύνουν την ζωή μας. Είτε με την βοήθεια φυσικών προϊόντων που θρέφουν την ρίζα σε βάθος και μερικών άλλων… τρικ τα παρακάτω tips θα δώσουν στα μαλλιά σου το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Πώς να κάνω τα μαλλιά μου πλούσια;

#1. Βάλε το καστορέλαιο στην ζωή σου το οποίο βοηθάει να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα.

#2. Συμπεριέλαβε στην διατροφή σου τροφές με βιταμίνες όπως C, B και βιταμίνη Ε, φροντίζοντας τα μαλλιά σου εκ των έσω.

#3. Κάνε μασάζ στο κρανίο με την χρήση είτε καστορέλαιου, είτε βάζοντας λάδι καρύδας. Αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος άρα και την πιο γρήγορη αναπαραγωγή της τρίχας.

#4. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά, όπως σαμπουάν και conditioner που προσφέρουν όγκο.

#5. Απέφυγε την θερμότητα και τα εργαλεία styling που καταστρέφουν την τρίχα.

#6. Φρόντισε να κουρεύεσαι συχνά (μόλις μερικοί πόντοι αρκούν), δίνοντας ένα boost στην τρίχα για να μακρύνει πιο γρήγορα.

#7. Πειραματίσου με τις αποχρώσεις για τα μαλλιά (αν τα βάφεις) και συμβουλέψου τον /την κομμώτρια σου που θα σου πει ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια!

#8. Χαλάρωσε! Το στρες κάνει την τρίχα πιο αδύναμη, οπότε όταν νιώθεις έντονο άγχος, πάρε βαθιές ανάσες και… μύρισε κανένα λεμόνι που είναι χαλαρωτικό!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares