Ακμή τέλος

5 έξυπνα tips για να εξαφανίσεις την ακμή, τώρα!   

Allyou Team

Παρόλο που τα χρόνια της εφηβείας σου έχουν -προ πολλού- περάσει, τα σπυράκια δεν λένε να εξαφανιστούν από το πρόσωπό σου; Να πώς θα τα εξαφανίσεις. 

1. Κάλυψέ τα. Επίλεξε ένα κονσίλερ με ξηρή υφή και άπλωσέ το κατευθείαν πάνω στο σπυράκι χρησιμοποιώντας ένα μικρό βουρτσάκι. Άπλωσέ το ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο

2. Βάλε πάγο. Τύλιξε ένα παγάκι σε ένα μαντήλι και, στη συνέχεια, ακούμπησε το για 10 με 15 λεπτά πάνω στην περιοχή προκειμένου να «κατευνάσεις» τον ερεθισμό.

3. Κάνε τοπική θεραπεία. Χρησιμοποίησε μία τοπική θεραπεία με σαλικυλικό οξύ, το οποίο περιέχει τα πιο αποτελεσματικά αντιβακτηριδιακά ενεργά συστατικά.

4. Χρησιμοποίησε ένα make up κατά της ακμής. Δεν καλύπτουν μόνο τα ενοχλητικά σημάδια, αλλά –επιπλέον- περιέχουν σαλικυλικό οξύ το οποίο απελευθερώνει τους πόρους από το σμήγμα. 

5. Καθάρισε τους πόρους. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπό σου μία ζεστή πετσέτα για 5 λεπτά, έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι. Με δύο μπατονέτες πίεσε μαλακά τα μαύρα στίγματα ή τα σπυράκια. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares