Skip to main content

BEAUTY TIPS

Highlighter: πώς το βάζω, για ένα τέλειο μακιγιάζ

Να πως θα εκμεταλλευτείς το highlighter σου στο έπακρο


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι ένα highlighter υπάρχει στα νεσεσέρ όλων των γυναικών. Παρόλα αυτά, συζητώντας με φίλες, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές ακόμα που το «φοβούνται». Δεν είναι σίγουρες για τον τρόπο εφαρμογής του και πώς πρέπει να το συμπεριλάβουν στα μακιγιάζ τους, για να αποκτήσουν αυτή την φυσική λάμψη στο πρόσωπο, χωρίς υπερβολές.

Γι’ αυτό λοιπόν και σήμερα, ξεκαθαρίζω το τοπίο, μια και καλή! Σου λέω που και πώς πρέπει να το εφαρμόζεις, ακόμα και αν είσαι αρχάρια με αυτό το προϊόν!

Κάτω από το τόξο του φρυδιού

Εφάρμοσε το highlighter (είτε είναι σε υγρή μορφή, σε πούδρα ή stick) κάτω από το τόξο του φρυδιού (εκεί που ξεκινάει η γωνία), αλλά και λίγο στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα.

Στα μάγουλα

Αν θέλεις μια λαμπερή όψη, αλλά και μια «ελαφριά» δόση από contouring, τότε εφάρμοσε μια μικρή «βούλα» στα μάγουλα. Για να εφαρμόσεις στο σωστό σημείο χαμογέλασε και άπλωσε το προϊόν πάνω στα μήλα.

Διαγώνια των ζυγωματικών

Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο και σε αυτή την περίπτωση θα προσφέρει ένα μίνι contouring στο πρόσωπο, είναι να εφαρμόσεις το highlighter διαγώνια των ζυγωματικών σου. Το μυστικό εδώ για ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι να απλώσεις πάρα πολύ καλά το προϊόν!

Στην μέση της μύτης

Ακόμα ένα σημείο στο πρόσωπο που μέχρι και με την χρήση του highlighter, μπορείς να κάνεις διακριτικό contour. Εφάρμοσε λοιπόν, στο κέντρο της μύτης και άπλωσε πολύ καλά. Μπορείς σε αυτή την περίπτωση να αναμείξεις το highlighter και με ένα foundation σε υγρή μορφή το οποίο είναι λίγο πιο σκούρο. Έτσι θα προσφέρεις και λάμψη και θα κάνεις πιο αποτελεσματικό contouring στο μακιγιάζ σου.

Στο «N» των χειλιών σου

Πρόσθεσε μια διακριτική δόση λάμψης και ανάδειξε το κραγιόν σου, εφαρμόζοντας λίγο highlighter στο “ν”, πάνω από τα χείλη.

Στο κέντρο του βλεφάρου

Βάζοντας λίγο highlighter πάνω από την σκιά και στο κέντρο του βλεφάρου, τότε θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.

Ανάμειξε το με την ενυδατική σου κρέμα

Ανάμειξε το υγρό highlighter σου με την ενυδατική κρέμα και απόκτησε λαμπερή όψη σε όλο το πρόσωπο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την κρέμα σώματος και να απλώσεις στα χέρια και τα πόδια!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ