Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ σου!

Everyday Hair Essentials



Αν είσαι από τις γυναίκες που τη μια στιγμή βρίσκεται στο γραφείο πάνω από έναν υπολογιστή και την άλλη χορεύει στους ρυθμούς του αγαπημένου της τραγουδιού, απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ στο μπαρ, τότε μάλλον είσαι από τους τύπους που δεν έχουν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους.  

Πως τα καταφέρνουν «οι άλλες» και είναι πάντοτε στην τρίχα; Η απάντηση κρύβεται στο νεσεσέρ σου. Πρόσθεσε 5 μόλις προϊόντα και αξεσουάρ σε αυτό και θα δεις, ότι ως δια μαγείας παραμένεις κομψή all day long.

1. Refinish: Προμηθεύσου το συγκεκριμένο προϊόν από καταστήματα καλλυντικών ή κομμωτήρια. Μια μικρή ποσότητα κάνει θαύματα στα μαλλιά, αφού τα καθαρίζει, απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί όγκο. 

2. Το άρωμα που σε έκανε διάσημη. Και δεν εννοώ φυσικά, ότι σχεδίασες εσύ η ίδια κάποιο brand, αλλά ότι σαν γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να έχεις πάντοτε μαζί σου λίγα ml του αρώματος που σε χαρακτηρίζει και αφήνει το στίγμα σου σε κάθε σου πέρασμα. 

3. Silk scarf. Ίσως σου φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά ή το λαιμό, θα σου δώσει αμέσως ύφος εποχής, ενώ έτσι μπορείς να καμουφλάρεις  εύκολα ένα ατημέλητο look. 

4. Καθρέφτη καθρεφτάκι μου. Απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε γυναικεία τσάντα. Πως αλλιώς θα ελέγξεις το μακιγιάζ; Καλού κακού, πάρε μαζί σου και μια μικρή χτένα.

5. Φουρκέτες. Άλλαξε την εμφάνιση σου σε λίγα λεπτά, χωρίς ραντεβού στο κομμωτήριο. Σχεδόν ποτέ δεν τις έχεις μαζί σου, αλλά αποδεικνύονται πολύτιμες. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα τώρα που μπήκε η άνοιξη

Γιατί μια μικρή αλλαγή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα του skincare σου είναι απαραίτητη όταν αλλάζει η εποχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

ΥΓΕΙΑ

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη»

Έλεγε ο Τσάρλι Τσάπλιν που σαν σήμερα γεννήθηκε – και σου θυμίζουμε τα οφέλη του να γελάς πιο συχνά

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της