Κωδικός «τεμπέλα»: Πώς να φροντίσεις τα μαλλιά σου, στο λιγότερο δυνατό χρόνο

Οι 5 εντολές. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Μάσκες μαλλιών, μους, ενυδατικά λάδια και κρέμες styling. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτά όφειλες να έχεις στο μπουντουάρ σου. Αν όμως είσαι λιγάκι... τεμπέλα, σου έχω καλά νέα!

Με 5 ουσιαστικούς κανόνες ομορφιάς μπορείς να αποκτήσεις πανέμορφα και υγιή μαλλιά:

1. Ποιότητα πάνω από όλα. Ασφαλώς πρέπει να υπολογίζεις το διαθέσιμο μηνιαίο budget σου πριν προχωρήσεις στις επόμενες αγορές καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Ποιο είναι το λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες πιο συχνά; Επενδύουμε στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα. Προτίμησε λοιπόν την επόμενη φορά, να αγοράσεις ένα προϊόν με ίσως λιγότερα ml, το οποίο θα είναι πιο δραστικό. Από την άλλη, μπορείς να αντικαταστήσεις τη μάσκα με ένα υψηλής τεχνολογίας – ποιότητας σαμπουάν και conditioner, που θα ενυδατώσουν την τρίχα σε βάθος. 

2. Ανανέωσε τη βούρτσα σου, τώρα! Βιάζεσαι και αρπάζεις όποια χτένα βρεις μπροστά σου για να ξεμπλέξεις τα μαλλιά μετά το λούσιμο; Προτίμησε μια που θεωρείται ιδανική για βρεγμένα μαλλιά, μιας και τότε είναι πιο ευαίσθητα και εύθραυστα. 

3. Ψάξε για πολυεργαλεία που θα μειώσουν τα βήματα περιποίησης, αλλά ταυτόχρονα θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα. 

4. Ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες των πολυβιταμινών. Ίσως λείπουν κάποια στοιχεία από τον οργανισμό σου, τα οποία εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη της τρίχας. 

5. Προστασία από τη θερμότητα. Η απευθείας  θερμότητα στα μαλλιά προκαλεί τεράστια ζημιά στην αντοχή και ποιότητα τους. Εφάρμοσε ένα προϊόν ειδικό για styling με πιστολάκι ή σίδερο.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares