Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μinimal νεσεσέρ διακοπών

Γιατί το να είσαι beauty min­i­mal­ist έχει κι αυτό την τέχνη του



Κάθε καλοκαίρι στον πηγαιμό για την Ιθάκη εύχεσαι να είχες σκεφτεί να πάρεις μαζί σου και εκείνο το δεύτερο σεσουάρ με περισσότερα watt και αξεσουάρ για κυματιστά μαλλιά. Φτάνει όμως πια. ‘Εχεις αποφασίσει να αλλάξεις και να στραφείς προς τον μινιμαλισμό. Για εσένα lady, η παρακάτω λίστα προϊόντων είναι εξαιρετικά χρήσιμη αφού έχει την φιλοσοφία της αφαίρεσης και της ανεμελιάς.

Δείξε στα πλήθη την τέχνη της απλής ομορφιάς με ένα ελαφρύ, smart νεσεσέρ που θα έχει λιγότερα χωρίς να του λείπει τίποτα.

Solid Sham­poo Terp­si­chore για λάμψη και ενέργεια στα μαλλιά της Fresh Line με πορτοκάλι λεμόνι και μανταρίνι. Μυρίζει Μεσόγειος, έχει βάρος μόλις 70gr, είναι απόλυτα φυσικό και 100% χειροποιήτο.

Beauty tip: Σε κάθε λούσιμο χρησιμοποιείς ελάχιστη ποσότητα οπότε θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών σου.

Μην κατεβάζεις ΠΟΤΕ τον πήχη του SPF. Στην Ελλάδα χρειάζεσαι υψηλή προστασία προσώπου λόγω της έντονης ηλιοφάνειας που γίνεται εύκολα επιθετική για την ομορφιά σου (πανάδες, ρυτίδες κτλ). Πάρε λοιπόν την αντηλιακή προστασία εντελώς στα σοβαρά ακόμα και μέσα στην πόλη.

aaabeaut.jpg


Όσα αντηλιακά προσώπου κι αν έχω δοκιμάσει στα ράφια των φαρμακείων, θα καταλήγω χρόνια τώρα στη La Roche Posay γιατί έχει φόρμουλες που σέβονται την λιπαρή/μικτή επιδερμίδα σαν και τη δική μου, εξασφαλίζοντας dry touch τελείωμα και zero σπυράκια, κοκκινίλες και λευκά ίχνη. Το αντηλιακό με χρώμα Αnthe­lios XL 50 SPF της La Roche Posay είναι η καλύτερη επιλογή για υψηλή προστασία προσώπου από τον ήλιο μαζί με ένα εξαιρετικό, πρωινό, nat­ural look κάλυψης.

aaabb.jpg

Κάλυψε την ανάγκη σου για μια καλοκαιρινή αρωματική νότα με την roll on εκδοχή του Do Son Par­fum της Dip­tyque που θα βρεις στο Attica. Eίναι ντελικάτο και ιδανικό για το μίνιμαλ στυλ σου, καθώς σταδιακά αποπνεί θαλασσινή αύρα από τουμπερόριζα, μούρα και άνθη πορτοκαλιού.

10-bf40943333b09f50bcb3505cfef839e7.jpg

Διάφανο και ανθεκτικό στο νερό. Αυτά τα δύο πρέπει να είναι το αντηλιακό σώματος όπως το UV Water της Gar­nier Ambre Solaire που αποτελεί μια καλή value for money επιλογή για την αντηλιακή μας προστασία.

aaabeau.jpg



Για την καθημερινή φροντίδα προσώπου ψάξε στο ίντερνετ για travel sets. Συμφέρουν πολύ αφού περιέχουν ό,τι χρειάζεσαι (π.χ καθαρισμό, μάσκα & ενυδάτωση) σε καλή τιμή (τώρα στις εκπτώσεις θα τα βρεις σε πολύ καλές προσφορές) δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ψάξεις και σε μάρκες με πιο τσιμπιμένη τιμή όπως το cof­fret Hydra Life του Dior ώστε να σου προσφέρεις και το pam­per­ing που αξίζεις.

aaabeautty.jpg


Για την φροντίδα του σώματος και αίσθημα τραβήγματος βάζουμε άριστα στα ξηρά λάδια όπως αυτό της Kiehl’s από την all time clas­sic σειρά της Crème de Corps (75ml). Θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα, σφραγίζουν την υγρασία μετά το ντους και χαρίζουν λάψη στο δέρμα.
aaabeauty.jpg

Για το μακιγιάζ σου μην αρχίσεις να προσθέτεις άπειρα προϊόντα. Δεν θα τα χρειαστείς αφού η ξεκούραση, το αλάτι και η καλή διάθεση θα κάνουν καλή δουλειά. Θα σου πρότεινα να διαλέξεις από τη σειρά της Kor­res Nat­ural Pro­ducs μια μάσκαρα για μήκος για λίγη ένταση στα μάτια όπως η Βlack Vol­canic Min­er­als που χαρίζει μια “ανάλαφρη” κίνηση στο βλέμμα, ένα ρουζ σε γίηνη απόχρωση και ένα balm χειλιών.

aaab.jpg

(μεταξύ μας, χρησιμοποιείς και λίγο στα μαλλιά σου).

Καλό καλοκαίρι ladies

aaabebe.jpg

Πηγή: Le Blog

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department