Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 Smart gadget ομορφιάς που δεν πίστευες ότι υπάρχουν!

Hi tech και απίστευτα πρακτικά. Θα μας ευγνωμονείς


Ζωή Γκόρου

Μήπως είσαι gadgetarian; Σε οποιαδήποτε περίπτωση για να σου έκανε κλικ αυτό το άρθρο τότε έχεις αδυναμία στη έξυπνη ομορφιά και στις έξυπνες λύσεις. Κι επειδή το jade roller είναι χθεσινά νέα, κάναμε για εσένα έρευνα, βρήκαμε, δοκιμάσαμε και ανακαλύψαμε μερικά από τα πιο εντυπωσικά gadgets του διαδυκτίου.

 

Το LED προσωπείο

Η μάσκα SpectraLite Face Ware Pro της Dr. Dennis Gross που βρήκα στο cultbeauty.com έχει ήδη γίνει viral θέμα συζήτησης στα διεθνή της ομορφιάς. Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου την οποία φοράς και η οποία χρησιμοποιώντας μία μίξη από LED light, σε 3' ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις ρυτίδες και απομακρύνει την ακμή. Κοστίζει όσο ένα καλό πλυντήριο πιάτων αλλά τα σχόλια στο διαδύκτιο επιμένουν ότι αξίζει να επενδύσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει κυκλοφορήσει τελευταία.

 

 

 

 

Δες το σχετικό βίντεο εφαρμογής

 

Sleek και Γοητεία

Για εσένα που το ίσωμα των μαλλιών είναι πολυτέλεια, η ηλεκτρική βούρτσα Babyliss είναι φως στο τούνελ. Σαν μια απλή βούρτσα και πολύ εύκολη στη χρήση ισιώνει τα μαλλιά καθώς τα βουρτσίζεις.

Tip: Να θυμάσαι πάντα να απλώνεις πριν τη χρήση του leave-in κρέμα για προστασία από τη θερμότητα.

 

 

 

Πόσο συχνά καθαρίζεις τα πινέλα σου;

Πρέπει να το κάνεις συχνά για να απομακρύνεις τα βακτήρια. Στα Sephora βρήκαμε ένα στέρεο σφουγγαράκι που καθαρίζει με μαγικό τρόπο το χρώμα από τα πινέλα σκιών αλλά και την πούδρα από το ρουζ ή το foundation.

   

 

Κάνε "ειρήνη" με τις ατέλειες

Πρόκειται για μία one-step λύση ομορφιάς που ανακαλύψαμε στα Sephora. Τα patch Peace Out Spots που έχουν αγαπηθεί από τις gadgetarian είναι πρακτικά επιθέματα που τοποθετούνται τοπικά σε δυσχρωμίες και ατέλειες τις σβήνουν.

   

 

Καθαρές δουλειές

Το gadget-άκι που ξεχωρίσαμε είναι ένα εργαλείο που καθαρίζει τις βούρτσες των μαλλιών από τις τρίχες. Ανήκει στο brand Philip B και το βρίσκεις στην Amazon.

      

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα

Τι να κάνεις για να επανέλθει το δέρμα σου σύντομα και να διαχειριστείς τη δυσφορία που προκαλεί ένα ηλιακό έγκαυμα

BEAUTY TIPS

Glow! Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lopez

Συμβουλές και μυστικά για να αποκτήσετε τη διαχρονική λάμψη της Jennifer Lopez

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral