Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ο απόλυτος οδηγός για την τέλεια γαλλική πλεξούδα

Για ίσια, σγουρά ή κοντά μαλλιά



Είναι διαχρονικό, σοφιστικέ, chic look και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Αναφέρομαι, φυσικά,  στην  γαλλική πλεξούδα  που είναι, ήταν και θα είναι πάντα in fashion. Ένα σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα που ενδείκνυται για το πρώτο ραντεβού μέχρι και για μια red carpet εμφάνιση.  

 

 

Η γαλλική πλεξούδα είτε μια, είτε δύο είναι από τα πιο κλασικά looks, που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει. Εκείνο όμως που θέλουμε να ξέρουμε οι περισσότερες από εμάς, είναι αν μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια γαλλική πλεξούδα μόνες μας και αν ναι, πώς θα καταφέρουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

 

 

Αρχικά θυμήσου πως η κλασική γαλλική πλεξούδα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζεις και δεύτερον μπορείς να την πετύχεις είτε έχεις ίσια, σγουρά ή κοντά μαλλιά. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο, διάβασε προσεκτικά τα tips και κάνε μια μικρή προθέρμανση μέχρι να συνηθίσεις.

1. Για ίσια μακριά μαλλιά

Το εκπληκτικό με την γαλλική πλεξούδα είναι η ευελιξία της. Έχεις μακριά λεπτά μαλλιά ή χοντρή τρίχα; Κανένα πρόβλημα γιατί ο τρόπος είναι ίδιος απλά αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία δώσε όγκο στην κορυφή, ψεκάζοντας ανάποδα τα μαλλιά σου με λίγη λακ πριν ξεκινήσεις. Αν πάλι έχεις πλούσιο μαλλί, τράβα σφιχτά τα μαλλιά σου στο ξεκίνημα για να μην γλιστράνε.

  2. Και τα σγουρά μαλλιά έχουν το μυστικό τους

Οι ειδικοί λένε πως η ιδέα της γαλλικής πλεξούδας είναι η καλύτερη λύση για μαλλιά που διατηρούνται άλουστα δύο ή τρεις μέρες. Τα κορίτσια με φυσικές μπούκλες, ειδικά αν έχουν τάση αφάνα, καλό θα ήταν να δοκιμάσουν την γαλλική πλεξούδα σε ελαφρώς  βρεγμένα μαλλιά ή κατευθείαν στα βρεγμένα.

3. Φυσικά μπορεί να γίνει και σε κοντά μαλλιά

Έλα πες το, αυτό δεν αναρωτιόσουν τόση ώρα;  Πολλοί πιστεύουν πως τα κοντά μαλλιά δεν γίνονται γαλλική πλεξούδα, για την ακρίβεια δεν γίνονται τίποτα. Λάθος μια χαρά μπορούν να γίνουν, όμως θέλουν και αυτά την τεχνική τους. Υπάρχουν διάφορα τρικ για να φτιάξεις την πλεξούδα στα μαλλιά σου όπως αυτό στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.