Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα προστατέψεις την επιδερμίδα σου από την ατμοσφαιρική ρύπανση

Κορίτσια της πόλης έχουμε την λύση!



Για εμάς που ζούμε... στα αστικά κέντρα,  η καθημερινή έκθεση του δέρματος στην ρύπανση, είναι καταστροφική!.Το καυσαέριο, οι ρύποι και οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου έχουν αρκετές καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας, μια από τις οποίες σχετίζεται με την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Μάλιστα, η ρύπανση δημιουργεί δυσκολίες στην διαδικασία της κυτταρικής αναπνοής, με αποτέλεσμα την δημιουργία ελεύθερων ριζών στην επιδερμίδα.

 

 

Η υψηλή συγκέντρωση ελεύθερων ριζών στην επιδερμίδα, συμβάλλει σημαντικά στην γήρανση. Η επιδερμίδα λοιπόν, είναι το πρώτο σημείο του σώματος που έρχεται σε επαφή με την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα εκτός της γήρανσης και την δημιουργία πανάδων αλλά και την μείωση της παραγωγής κολλαγόνου στον οργανισμό.

Προκειμένου να προστατευτείς από την βλαβερή ατμόσφαιρα, κάνε scroll down και ανακάλυψε προϊόντα για το πρόσωπο που λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας ενάντια στους ρύπους του αέρα.

1.Clarins, Extra-Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream: Ιδανικό καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί απαλά make up, σκόνη και ρύπους. Σχεδιασμένο για την αποτοξίνωση του δέρματος και την αποκατάσταση της λάμψης.  

 

 

2. Origins, Clear Improvement Active Charcoal Mask: Μάσκα ενεργού άνθρακα που λειτουργεί ως «μαγνήτης», αποβάλλει την περιβαλλοντική ρύπανση και απελευθερώνει τους πόρους της επιδερμίδας. Χαρίζει στην επιδερμίδα την φωτεινότητα που της αξίζει

 

 

3.THE BODY SHOP, Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask: H μάσκα αυτή διαθέτει κρεμώδη υφή και είναι εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι Matcha. Είναι 100% vegan και προσφέρει στην επιδερμίδα ήπια απολέπιση, ενώ συμβάλλει στην απομάκρυνση των ρύπων και των ακαθαρσιών, αφήνοντας λαμπερή και νεανική όψη.  

 

 

4. Darphin, Intral Environmental Lightweight Shield SPF50: Αυτή η κρέμα προσώπου περιέχει πρωτεΐνες σιταριού που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, προστατεύει από τη ρύπανση, που προκαλεί ερυθρότητα, αφυδάτωση και ευαισθησία. Λειτουργεί τέλεια ως βάση μακιγιάζ ή μόνη της, διάφανη, για φωτεινή και λεία επιδερμίδα.

 

 

5.Nuxe Creme Fraiche de Beaute Serum: Ενισχυμένος ορός για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών για πλούσια 48ωρη ενυδάτωση. Συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας και την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση, με ένα μοναδικό συνδυασμό από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και εκχύλισμα φυκιού.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30