Skip to main content

BEAUTY TIPS

Pamper Routine: Η απόλυτη περιποίηση σε απλά βήματα

Δεν χρειάζεσαι πολλά βήματα



Τι πιο όμορφο από το να περάσεις χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό σου και στην περιποίηση του; Εκτός από θετικά εξωτερικά αποτελέσματα σίγουρα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα θετικά της κατάστασης που όλοι περνούμε.

Και πως θα έχεις μια ολοκληρωμένη pamper εμπειρία στο σπίτι σου; Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες τις καθεμιάς μας. Αν όμως βαριέσαι τα πολλά πολλά βήματα και προϊόντα, ακολούθησε την παρακάτω ''βασική περιποίηση'' που θα είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα  και την χαλάρωση σου.

https://www.instagram.com/p/B90Tom4He-C/

Ξεκινάμε φυσικά με καθαρισμό. Με μια λούφα και κρεμοσάπουνο, τρίψε όλο σου το σώμα, κάνοντας παράλληλα και μια μικρή απολέπιση. Ξεκίνα και στην επιδερμίδα του προσώπου σου με κάποιο ήπιο καθαριστικό.

Μετά τον καθαρισμό, είναι σειρά της απολέπισης ή κάποιας μάσκας καθαρισμού. Για το σώμα σου μπορείς να αναμείξεις ελαιόλαδο με ζάχαρη ή αλάτι και να έχεις ένα εκπληκτικό απολεπιστικό προϊόν με φυσικά συστατικά.

https://www.instagram.com/p/B9nAmbqHW9a/

Αφού απολεπίσεις σώμα και πρόσωπο, σειρά έχει η ενυδάτωση. Για το σώμα θα σου πρότεινα λάδι καρύδας. Προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και ενυδάτωση. Άπλωσε σε όλο σου το σώμα, ακόμη και αν είναι λίγο νωπό. Όσο για το πρόσωπο, μπορείς να απλώσεις μια ενυδατική μάσκα για άμεσο αποτέλεσμα, ή να προσθέσεις το σέρουμ και την ενυδατική κρέμα σου.

Μη παραλείψεις την κρέμα ματιών σου και να απολεπίσεις- ενυδατώσεις τα χείλη σου.

https://www.instagram.com/p/B9cW769n0Ij/

Για τα μαλλιά σου, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ''ξεκούραση'' από την θερμότητα και ενυδάτωση με μια πολύ καλή μάσκα μαλλιών. Στην συνέχεια αφού βγεις από τα μπάνιο άπλωσε ένα ενυδατικό λαδάκι στην άκρες.

https://www.instagram.com/p/B37Nma9lGoS/

Να θυμάσαι πως η πιο αποτελεσματική και γρήγορη ρουτίνα περιποίησης είναι η εξής:
1. καθαρισμός, 2. απολέπιση, 3. ενυδάτωση. Ισχύει και για το σώμα σου αλλά και το πρόσωπο. 
Aναλόγως τις ανάγκες και τον χρόνο που έχεις στην διάθεσή σου, επιλέγεις και τα κατάλληλα προϊόντα. Σε επόμενες αναρτήσεις θα δούμε αναλυτικά αγαπημένα προϊόντα που ενδείκνυται για ενυδάτωση, απολέπιση και καθαρισμό. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department