Skip to main content

BEAUTY TIPS

Να πώς θα δείχνεις φρέσκια στο επόμενο video call

5 λεπτά αρκούν για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα



Οι μέρες της κοινωνικής αποστασιοποίησης απαιτούν να περνούμε χρόνο μέσα στο σπίτι και να εργαζόμαστε όσο γίνεται από αυτό. Οι παραπάνω συνθήκες, σε έχουν αναγκάσει να «μεταφέρεις» το γραφείο στο διαμέρισμά σου, αλλά παρόλο που είσαι σπίτι, να και τα meetings μέσω τηλεδιάσκεψης, να και τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα, να και το ένα, να το άλλο. Το ξέρουμε πως θα προτιμούσες να περάσεις όλη την ημέρα με πιτζάμες και παντόφλες, όμως δεν είναι και τόσο καλαίσθητο να εμφανιστείς μπροστά στους συναδέλφους σου απεριποίητη και αχτένιστη.

Είναι 8:45, εσύ μόλις άνοιξες τα μάτια σου και σε 15 λεπτά ξεκινάει το meeting μέσω Skype; Μην αγχώνεσαι, βάλε κάτι καλό από την μέση και πάνω, πιάσε μια χαμηλή αλογοουρά τα μαλλιά σου και ακολούθησε τον παρακάτω 5 λεπτο οδηγό μακιγιάζ για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή όπως τις ημέρες του γραφείου:

1) Ενυδατική: To no1 που πρέπει να κάνεις μετά από τον σύντομο καθαρισμό του προσώπου σου, είναι να εφαρμόσεις την ενυδατική σου. Αυτή θα δώσει λάμψη στο πρόσωπο σου, προετοιμάζοντάς το για το υπόλοιπο ελαφρύ μακιγιάζ που θα ετοιμάσεις.

 

 

2) Σταγόνες για τα μάτια: Για να μην δείχνουν τα μάτια σου κόκκινα και αγουροξυπνημένα, ρίξε μερικές οφθαλμολογικές σταγόνες σε κάθε σου μάτι, για να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους σε πολύ λίγα λεπτά. Μπορείς να τις προμηθευτείς από το φαρμακείο της γειτονιάς σου.

3)Αγαπημένη μάσκαρα: Εφάρμοσε δύο στρώσεις μάσκαρα στο καπάκι του ματιού, κουνώντας το βουρτσάκι από κάτω προς τα πάνω για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο πυκνές. Δεν θέλουμε υπερβολές, θέλουμε να τονίσεις το βλέμμα σου για να φαίνεται το ίδιο σαγηνευτικό και μέσα από την κάμερα.

 

 

4) Φώτισε τα ζυγωματικά σου: Χρησιμοποίησε ένα φωτεινό ρουζ σε nude ή ροδακινί αποχρώσεις και εφάρμοσέ το κυρίως στα ζυγωματικά σου και την μύτη για να αναδείξεις την φυσική ομορφιά σου.

 

 

5) Μην ξεχάσεις το concealer: Τελευταίο και πολύ σημαντικό η εφαρμογή του concealer. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια, στην γέφυρα της μύτης, στην εσωτερική γωνία των ματιών και αν έχεις 30’’ ακόμα, εφάρμοσε και λίγο στο σαγόνι. Έτσι θα δείχνεις αναζωογονημένη και λαμπερή στην τηλεδιάσκεψη!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!