Skip to main content

BEAUTY TIPS

Baby foot με τρείς απλές κινήσεις

Απαλά και περιποιημένα πέλματα κάθε στιγμή

 



 

Το καλό με τις μέρες του Μένουμε Σπίτι είναι ότι αποκτήσαμε αρκετό χρόνο για τον εαυτό μας. Τον φροντίζουμε περισσότερο, τον περιποιούμαστε, βελτιώσαμε την beauty ρουτίνα μας, μάθαμε να χρησιμοποιούμε υλικά από την κουζίνα μας σαν συστατικά ομορφιάς, βάλαμε την γυμναστική στη ζωή μας και αλλάξαμε μικρές «κακές» συνήθειες. Όμως οι μέρες που θα ξαναβγούμε έξω πλησιάζουν επιτέλους και ήδη μυρίζει καλοκαίρι.

 

 

Επειδή λοιπόν, άλλη εποχή κλειστήκαμε μέσα στο σπίτι και άλλη εποχή θα βγούμε έξω, θα πρέπει να προετοιμαστείς απόλυτα για την ιστορική αυτή έξοδο είτε την κάνεις με mules, πέδιλα, σανδάλια ή espadrilles. Για να μην διστάσεις να βγάλεις τα πόδια σου σε κοινή θέα όταν έρθει η στιγμή, ακολούθησε τα παρακάτω tips, που υπόσχονται απαλά και λεία πέλματα μακριά από σκληρύνσεις και άλλα σημάδια. Όσο περνούν οι μέρες το αποτέλεσμα θα γίνεται και καλύτερο. Το υπόσχομαι!


Απολέπιση, peeling, foot scrub. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για αποκτήσεις σούπερ βελούδινα πέλματα, πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα από το σκληρό δέρμα σου, ώστε να αναγεννηθεί από μέσα η καινούργια επιδερμίδα. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει φυσικά να χρησιμοποιείς και τα σωστά συστατικά. Προτίμησε προϊόντα peeling και foot scrub που να περιέχουν βιταμίνη Ε ή shea butter και κάποιο αιθέριο έλαιο που προσφέρει χαλάρωση και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Φρόντισε να κάνεις απολέπιση υποχρεωτικά μια φορά την εβδομάδα. Αν πάλι θέλεις να στραφείς σε ποιο homemade λύσεις σου έχω την ιδανική σπιτική συνταγή για scrub ποδιών με άλατα και λάδι καρύδας.

Θα χρειαστείς: 1 κούπα άλατα μπάνιου, ¼ κούπας λάδι καρύδας, 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σου, ¼ κούπας βιταμίνη E.

Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε καθαρό μπολ και τοποθέτησε την πάστα σε ένα βάζο. Τριψε τα πόδια σου με το μείγμα για 20 λεπτά.

Μάσκα ποδιών. Μην παραλείπεις αυτό το βήμα, αν θέλεις να αποκτήσεις πέλματα μωρού. Είναι σημαντικό να εφαρμόζεις στα πόδια σου μάσκα μια ή δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σου. Στην αγορά θα βρεις πολλών ειδών μάσκες, είτε σε μορφή κάλτσας που αγκαλιάζει όλο το πέλμα, είτε μάσκες που εφαρμόζουν μόνο στο πέλμα. Κάποιες ξεφλουδίζουν άλλες αφαιρούνται με νερό. Η ενυδάτωση ωστόσο είναι ίδια και βαθιά, αφήνοντας τα πόδια απαλά και μαλακά.

 

 

Ενυδατική κρέμα ποδιών ή foot cream. Για να αποκτήσεις το απόλυτο αποτέλεσμα, φρόντισε να ενυδατώνεις καλά τα πόδια σου, αν θέλεις τα παραπάνω βήματα να βοηθήσουν πραγματικά. Η ολοκληρωμένη περιποίηση απαιτεί να εφαρμόζεις ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τα πόδια, κάθε φορά μετά το μπάνιο ή το ντουζ και φυσικά κατά την διάρκεια του ύπνου σου. Ένα plus tip εδώ είναι να εφαρμόσεις στα πόδια σου ενυδατική και να κοιμηθείς όλο το βράδυ με μαλακές κάλτσες, ώστε να ξυπνήσεις με απίστευτα απαλά πόδια. Τα ονειρεμένα μαλακά και ξεκούραστα πόδια θα γίνουν η νέα σου πραγματικότητα.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα