Skip to main content

BEAUTY TIPS

Διατήρησε την επιδερμίδα σου λαμπερή με τα skincare tips της Beyoncé

Είναι πολύ πιο εύκολα (και οικονομικά) από όσο νομίζεις

 



 

Με αφορμή το καινούργιο visual album της Beyoncé , «Black Is King», το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου και μια σύντομη αναδρομή στα καλύτερα beauty looks της διάσημης τραγουδίστριας, ένα πράγμα μπορεί να παρατηρήσει κανείς σε εκείνη με ευκολία: Πόσο υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα διαθέτει. Από την σκοπιά της beauty editor, η αμέσως επόμενη απορία που προκύπτει κοιτάζοντας την αψεγάδιαστη φυσική λάμψη του προσώπου της είναι «ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να πετύχει το τέλειο αυτό αποτέλεσμα». Κάνοντας μια εξονυχιστική έρευνα για να πάρω τις απαντήσεις μου κατέληξα στα εξής: Τα καλά νέα της υπόθεσης είναι πως η Beyoncé κατά καιρούς έχει αποκαλύψει τα beauty secrets της καθημερινής περιποίησης της ενώ τα άσχημα νέα της είδησης αυτής, είναι πως δεν υπάρχουν κάποια από αυτά, αφού όπως θα ανακαλύψεις στην συνέχεια είναι απίστευτα εύκολο (και οικονομικό) να ακολουθήσεις τις beauty συνήθειες της εκρηκτικής τραγουδίστριας και να αποκτήσεις την πιο glowing εκδοχή της επιδερμίδας σου.

https://www.instagram.com/p/B4_RJm2nZTM/

Ξεκούραστο σαγηνευτικό βλέμμα. Το trick που χρησιμοποιεί η Beyoncé όταν η έλλειψη ύπνου εμφανίζεται στο βλέμμα της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Elle», είναι η χρυσή σκιά. Στην εσωτερική γωνία κάθε ματιού εφαρμόζει μικρή ποσότητα χρυσής σκιάς, αφού η λευκή ή μπεζ δεν καλύπτει ολοκληρωτικά τις ατέλειες. Άλλωστε η λάμψη πάντα προδιαθέτει ένα φρέσκο και αναζωογονημένο αποτέλεσμα.

Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ πριν πέσει για ύπνο. Ο προσωπικός makeup artist της Beyoncé, Sir John, έχει φροντίσει να υπενθυμίζει αυτή την συνήθεια σε κάθε συνάντηση μαζί της, όπως και στους υπόλοιπους πελάτες του. Και πράγματι η Bey, όσο κουρασμένη και να είναι δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρέσει το μακιγιάζ πριν πάει για ύπνο.

https://www.instagram.com/p/B2D2q-7AwiE/

Με αυτό το οικονομικό προϊόν δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Και ποιος θα περίμενε πως παρά την αμύθητη περιουσία που διαθέτει, θα χρησιμοποιούσε ένα beauty φαρμακευτικό προϊόν που κοστίζει μόλις 10 δολάρια. Ευτυχώς για εσένα (και εμένα), η Beyoncé αποκάλυψε πως εφαρμόζει Aquaphor (μια ενυδατική κρέμα με σύσταση παρόμοια με αυτή της βαζελίνης) στα σημεία όπου θέλει να τονίσει (ζυγωματικά, μέτωπο, άκρη της μύτης) ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση ότι το δέρμα λάμπει φυσικά, από υγεία. Το χρησιμοποιεί ακόμα και σαν primer για να σταθεροποιήσει καλύτερα το make up.

https://www.instagram.com/p/Bt3YPiRhvUZ/

Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί τις γυαλάδες στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με τις υποδείξεις του Sir John, εφαρμόζει πάντα τα προϊόντα που δημιουργούν λάμψη περιμετρικά του προσώπου, αφού το κέντρο πρέπει να παραμένει ματ. Το αγαπημένο προϊόν που χρησιμοποιεί στα beauty looks της η Beyoncé είναι το «L'Oréal's Magic Lumi Light Infusing Primer», καθώς η ελαφριά υφή του είναι ιδανική ώστε να φωτίσει το πρόσωπο με φυσικό αποτέλεσμα. 

https://www.instagram.com/p/BbPHIaIhwRj/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια