Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ένας ολοκληρωμένος beauty guide για να χειριστείς σωστά την λιπαρή επιδερμίδα

Η κίνηση ματ στις ενοχλητικές γυαλάδες

 



 

Λιπαρότητα, έντονες γυαλάδες στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι), μαύρα στίγματα, τάσεις ακμής. Με μια σύντομη παράθεση των βασικών χαρακτηριστικών του λιπαρού δέρματος, μόλις σου περιέγραψα τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από αυτόν τον τύπο επιδερμίδας. Ακόμα και να μην σε απασχολούσε ιδιαίτερα προ Covid η συγκεκριμένη κατάσταση, μετά την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας, σε καλωσορίζουμε στο club, αφού πλέον ως παθούσα έχεις καταλάβει πολύ καλά τι εστί λιπαρό δέρμα. Αναμφίβολα θα έχεις στο νου σου, πως η λιπαρότητα χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση προκειμένου σταδιακά να εξαφανιστεί. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι αρκεί ένας καθαρισμός και μια ενυδατική κρέμα για να το καταφέρεις, αφού τις περισσότερες φορές η skin care και beauty ρουτίνα σου, θα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Με λίγα λόγια εκείνο που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι προϊόντα καθαρισμού με ήπια σύνθεση αλλά και ενυδατικά καλλυντικά με ελαφριά υφή. Και ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω beauty οδηγό and thanks me later.

Purifying Cleansing Foaming Gel Sebium, Bioderma: Απαλό gel καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για το λιπαρό, μεικτό ή με τάση για ακμή δέρμα. Καθαρίζει απαλά, περιορίζει την έκκριση σμήγματος και αποσυμφορεί τους πόρους.

https://www.instagram.com/p/BiMH7AoH5ym/

 

Effaclar Micellaire Water Ultra, La Roche Posay: Ειδικά σχεδιασμένο για το λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα, απομακρύνει όλη τη ρύπανση, χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία από την επιφάνεια του, ενώ προσφέρει φρεσκάδα στο δέρμα.

https://www.instagram.com/p/B1RXKTCnX0u/

 

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup, Clinique: Oil- free makeup που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα μειώνει τις ατέλειες και εξουδετερώνει την ερυθρότητα.

https://www.instagram.com/p/BfdOHv3hf2P/?hl=el

 

Pore-Balance Facial Sauna Scrub, Ole Henriksen: Ένα scrub προσώπου διπλής επίδρασης που βελτιώνει την όψη των πόρων με γλυκολικό και γαλακτικό οξύ για καθαρισμό σε βάθος, απορρόφηση της περιττής λιπαρότητας και αποκατάσταση της απαλής και λείας υφής και της υγιούς όψης της επιδερμίδας. Κατάλληλο για vegan.

https://www.instagram.com/p/CArmoLAlOH-/

 

Waso Quick Matte Moisturizer Oil Free, Shiseido: Αναζωογονητικό διάφανο gel-γαλάκτωμα για λεία και ματ επιδερμίδα. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση ενώ συγχρόνως προστατεύει την επιδερμίδα από την ανεπιθύμητη γυαλάδα και τα σπυράκια.

https://www.instagram.com/p/BqkGgXEgEPd/?hl=el

 

Face Primer Baby Skin Pore Eraser, Maybelline: Η βάση Maybelline Baby Skin λειαίνει τέλεια το δέρμα, το προετοιμάζει για την εφαρμογή make-up, ενώ δίνει ματ εμφάνιση και γεμίζει τους πόρους.

https://www.instagram.com/p/CGDU2dUJVDo/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της