Skip to main content

BEAUTY TIPS

Models Beauty: 5 από τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς των διασημότερων μοντέλων

Πίσω από την λάμψη κρύβονται σκληρή δουλειά και μυστικά από τους καλύτερους make up artist



Μπορεί σε εμάς να φαίνονται αψεγάδιαστες, ακριβοπληρωμένες και άκρως επιτυχημένες, σίγουρα όμως έχουν και αυτές τις αδυναμίες τους. Τις οποίες όμως έχουν δουλέψει μέσα στα χρόνια, για να τις βελτιώσουν. Μπορεί σε εμάς να βγαίνει μπροστά μόνο η λάμψη και η ομορφιά τους, πίσω όμως κρύβεται έντονη γυμναστική, περιποίηση δέρματος και σίγουρα πολύ προσεκτική και σωστή διατροφή.

Στις Εβδομάδες Μόδας μάλιστα, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, καθώς τρέχουν να προλάβουν έως και τρία σόου μέσα σε μια ημέρα, δείχνοντας όσο πιο φρέσκιες και όμορφες γίνεται. Η δουλειά τους τις βάζει στα ενδότερα του κόσμου της ομορφιάς και δεν είναι τυχαίο που γνωρίζουν πολύ καλά να δίνουν μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ.

Ποια είναι λοιπόν κάποια από τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς των διασημότερων μοντέλων;

Πρώτη στην λίστα βρίσκεται η Candice Swanepoel η οποία δηλώνει, πως πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ της, πάντα δίνει έμφαση στο να προετοιμάσει την επιδερμίδα του προσώπου της σωστά. Γι’ αυτό και ξεκινά με καθαρισμό και ενυδάτωση. Στην ενυδάτωση όμως δεν χρησιμοποιεί μια καλή ενυδατική κρέμα μόνο, αλλά πριν από αυτή, χρησιμοποιεί κάποιο έλαιο με το οποίο κάνει μασάζ στο πρόσωπο της προκειμένου να τονωθεί και να αποφύγει πρηξίματα ιδίως τα πρωινά. Το έλαιο προσώπου εκτός από αναζωογόνηση προσφέρει και έντονη λάμψη. Δίνει στην επιδερμίδα μια φυσική όψη και κάνει το foundation ‘’να στρώνει’’ καλύτερα και πιο φυσικά. Προσοχή όμως αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να ψάξεις κάποιο έλαιο ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και να βρεις το κατάλληλο foundation, για πιο matte όψη.

https://www.instagram.com/p/B79gylyB7WI/

Επόμενη είναι η Emrata, ή αλλιώς Emily Ratajkowski, η οποία δηλώνει πως ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς είναι το highlighter σε μορφή στικ. Ακόμη και τις ημέρες που δεν βάφεται χρησιμοποιεί το στικ αυτό, γύρω από τα μάτια, ψηλά στα ζυγωματικά, στο άνω χείλος και λίγο στην μύτη, προκειμένου να δώσει φως στο πρόσωπο της για την επιθυμητή λάμψη. Επομένως την επόμενη φορά που θα βγεις για αγορές, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο highlighter σε στικ μορφή αντί υγρού ή πούδρας. Κάνει την διαφορά και δίνει πιο ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CFP5O3XMWib/

Τaylor Hill. Ένα ακόμη πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, η οποία εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με την φυσική και ‘’άγρια’’ ομορφιά της. Αυτό που κρατήσαμε από το μακιγιάζ της, είναι το γεγονός πως απλώνει το μπρόνζερ και το ρουζ της, εκτός από τα μάγουλα και στην μύτη. Βήμα αρκετά σωστό αφού, όταν ‘’μας καίει’’ ήλιος στο πρόσωπο, εκτός από τα μάγουλα, η μύτη είναι επίσης ένα σημείο που εκτίθεται αρκετά. Επομένως μόλις απλώσεις στα μάγουλα την επιθυμητή ποσότητα, πέρασε το πινέλο (με ελάχιστο προϊόν) και στην μύτη σου, για ακόμη πιο ηλιοκαμένο και φυσικό look, ακόμη και τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CFcqinBBrL3/

H Barbara Palvin όταν χρησιμοποιεί σκιές, δεν ξεχνά ποτέ να περάσει το πινέλο και στην κάτω γραμμή των βλεφάρων. Συνήθως είναι ένα βήμα που παραλείπουμε, αλλά αν πρόκειται για βραδινό μακιγιάζ ή το επιθυμείς πιο έντονο, τότε με ένα μικρό πινέλο, πρόσθεσε κάποια καφέ απόχρωση και στην κάτω γραμμή τον βλεφαρίδων σου για να ολοκληρώσεις το look σου.

https://www.instagram.com/p/CGPhriEBCF4/

Ιrina Shayk, αν θα μπορούσε να δώσεις μια και μόνο συμβουλή ομορφιάς τότε αυτή θα ήταν: ‘’Less is more’’ και ομολογουμένως μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Όσο λιγότερο μακιγιάζ τόσο το καλύτερο. Απέφυγε τα περιττά προϊόντα τα οποία θα ‘’βαρύνουν’’ το πρόσωπο σού και αντιθέτως προσπάθησε να προσθέτεις λίγη ποσότητα έτσι ώστε να αναδείξεις όσο πρέπει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου, χωρίς πολλές χρωστικές και καλλυντικά. Άλλωστε η φυσική ομορφιά πάντα είναι αυτή που μαγνητίζει.

https://www.instagram.com/p/CFiMahFH83Y/

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30