Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Zendaya αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της και σημειώνουμε τα S.O.S

Ποιο είναι το skincare step που δεν παραλείπει ποτέ;

 



Είναι εντυπωσιακή, με ιδιαίτερο style και ομορφιά,  τα οποία συνοδεύουν το μοναδικό ταλέντο της στο χώρο της υποκριτικής και της μουσικής. Ο λόγος για την 24χρόνη Zendaya που όχι απλώς κατάφερε με την ξεχωριστή ερμηνεία της να τιμηθεί με Emmy Α΄ γυναικείου ρόλου, αλλά το έκανε σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Zendaya εκτός από το τραγούδι και την υποκριτική λατρεύει και το skincare, απολαμβάνοντας περισσότερο από οτιδήποτε να περιποιείται την επιδερμίδα της που by the way δείχνει απίστευτα λαμπερή και υγιής. Η brand ambassador και beauty girl της Lancôme σε πρόσφατη συνέντευξη της στην βρετανική Vogue μοιράστηκε τα tips της αλαβάστρινης επιδερμίδας της, όπως επίσης και μερικά ακόμα μυστικά ομορφιάς για μακιγιάζ και μαλλιά. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις; 

 

 

Ο απαράβατος skincare κανόνας της Zendaya είναι η ενυδάτωση. Δεν διαπραγματεύεται την εντατική και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας της σε καθημερινή βάση, ενώ αποφεύγει να κοιμάται με μακιγιάζ όσο κουρασμένη και να είναι «Δεν μένω ποτέ, ούτε μια μέρα χωρίς την ενυδατική μου- πιστεύω ότι το πρόσωπό μου θα σκιστεί στα δύο! Επιπλέον, δεν κοιμάμαι ποτέ με μακιγιάζ. Αυτός είναι ένας μεγάλος και απαράβατος κανόνας για μένα. Αλλά πάνω και πέρα από αυτό, απολαμβάνω τη διαδικασία του skincare. Είναι πολύ απολαυστικό να κάνεις στο πρόσωπό σου ένα Facial πριν πέσεις για ύπνο.» Μάλιστα άλλο ένα σημαντικό step στην skincare ρουτίνα της είναι η συχνή εναλλαγή των προϊόντων που χρησιμοποιεί, ώστε να μην συνηθίζει το δέρμα της σε ένα μόνο συγκεκριμένο serum ή ενυδατική κρέμα. «Τα προϊόντα μοιάζουν να είναι πιο αποδοτικά όταν τα εναλλάσσω και όταν τα βάζω για λίγο στην άκρη!», αναφέρει πολύ σοφά.

 

 

Το make up της κυμαίνεται σε λιτές και minimal γραμμές στην καθημερινότητα της, παρόλο που της αρέσει να παίρνει beauty risks όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί, προβάλλοντας εντυπωσιακά λαμπερά looks. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το αγαπημένο beauty προϊόν της είναι το concealer , καθώς όπως εξηγεί «αν έχεις ένα καλό concealer, το εφαρμόζεις πάνω στην προβληματική περιοχή και είσαι έτοιμη. Το προϊόν για τα φρύδια είναι επίσης πολύ σημαντικό, είτε πρόκειται για gel ή μολύβι φρυδιών, καθώς μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνιση του προσώπου». Η Zendaya συνήθως επιλέγει κλασσικές neutral αποχρώσεις τόσο σε μάτια όσο και μάγουλα, ενώ δηλώνει πιστή θαυμάστρια των κόκκινων χειλιών «Λατρεύω τα κόκκινα χείλη, που συνοδεύονται απλά από λίγη μάσκαρα στα μάτια, τίποτα άλλο».

 

 

Το 24χρονο beauty icon δεν διστάζει να δοκιμάζει διαφορετικά hairstyles ανά διαστήματα, αφού της δίνουν την δυνατότητα να ανανεωθεί αλλά και να τολμήσει. Περισσότερο από όλα όμως της αρέσει να διατηρεί τα μαλλιά της φυσικά, αγκαλιάζοντας τις ατημέλητες μπούκλες της. «Η φυσική μου μπούκλα επέστρεψε αφού σταμάτησα να χρησιμοποιώ υπερβολική θερμότητα στα μαλλιά μου, έτσι προσπαθώ να αγκαλιάζω και να φροντίζω σωστά τα φυσικά μαλλιά μου», πρόσθεσε η Zendaya.

 

 

Αυτό που αποδεικνύεται είναι πως το μυστικό για υγιή και σούπερ λαμπερή όψη της επιδερμίδας, κρύβεται σε μικρά beauty steps που μπορούμε όλες να ακολουθήσουμε εύκολα και απλά, όπως ακριβώς και μια σταρ του Hollywood.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.