Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά τα τρία beauty looks από τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία αξίζουν την προσοχή σου

Ανυπομονούμε για full on glam μακιγιάζ



 

Αγαπάμε τις βραδιές βραβείων καθώς εκτός από λάμψη, εκκεντρικότητα και επιτυχίες, έχουν ανατρεπτικά σύνολα και καθηλωτικές εμφανίσεις. Οι διάσημες προσωπικότητες που θα δούμε παρακάτω, δείχνουν να είναι στα καλύτερα τους και με την βοήθεια των experts, κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και τον θαυμασμό εκατομμυρίων θεατών.

Τα beauty looks, πόσο μάλλον από βραδιές βραβείων είναι το highlight κάθε γυναίκας, που της δίνει έμπνευση και διάθεση να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στον εαυτό της. Μπορεί φέτος να μην γιορτάσουμε το ρεβεγιόν όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά ένα έστω χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ θα το κάνουμε. Και πηγή έμπνευσής μας δεν θα είναι άλλη από τις τρεις εμφανίσεις των γυναικών που κατάφεραν στην χθεσινή απονομή των AMA’s 2020 να μας εντυπωσιάσουν.

Η Jennifer Lopez κατακτά δικαίως τον τίτλο  της ‘’Βασίλισσας των beauty looks’’ αφού τον τελευταίο καιρό, στα 51 της χρόνια δείχνει πιο ανανεωμένη και εντυπωσιακή από ποτέ. Για την σημαντική βραδιά των βραβείων επέλεξε το απόλυτο wet look με smudged μακιγιάζ ματιών και nude χείλη. Και επειδή όσο και αν περιγράφουμε… οι εικόνες θα σε συναρπάσουν περισσότερο.

Επόμενη είναι η Cara Delevingne. Το πάντα ανατρεπτικό μοντέλο, είχε δημιουργήσει ένα από τα πιο εκκεντρικά μακιγιάζ, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε απίστευτα, αναδεικνύοντας περισσότερο τα έντονα χαρακτηριστικά της και τα εκφραστικά μάτια της. Με μια pastel μωβ σκιά και πορτοκαλί αποχρώσεις στα χείλη, ξεχώρισε και κέρδισε τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση της.

 

 

Τέλος η Dua Lipa κατάφερε να ξετρελάνει τους θαυμαστές της και όχι μόνο, τόσο με τις εμφανίσεις της on stage, όσο και με το beauty look της, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τα 90’s και της ταίριαζε ιδανικά.

 

 
πηγή φωτογραφιών: (@amas)

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας