Skip to main content

BEAUTY TIPS

Οι top μάσκαρα για το 2021 που προσδίδουν όλα όσα χρειάζεσαι στις βλεφαρίδες σου

Νέα λανσαρίσματα και τάσεις για τα μάτια που πρωταγωνιστούν



 

Ο χρόνος που έφυγε άλλαξε πολλά. Σε πολλούς τομείς.
Έτσι και οι ανάγκες άλλαξαν, οπότε άλλαξαν και οι συνήθειες.
Σε ότι αφορά το μακιγιάζ και τον κόσμο της ομορφιάς, ένα είναι σίγουρο: Πως τα μάτια είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, μιας και η προστατευτική μας μάσκα καλύπτει το υπόλοιπο μέρος του προσώπου μας.

Το ενδιαφέρον εστιάζει στο πώς να επιτύχουμε ένα σαγηνευτικό και εντυπωσιακό βλέμμα, ακόμη και με την μάσκα προστασίας. Και μιλώντας για βλέμμα και μάτια, τρία είναι τα απαραίτητα προϊόντα που θα μας προσδώσουν, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα:

-Μάσκαρα

-Μολύβι ματιών/ eyeliner

-Σκιές

Σε αυτήν την ανάρτηση όμως, θα εστιάσουμε στο πρώτο. Δηλαδή στα ή στις μάσκαρα.
Το must have προϊόν που δεν λείπει ποτέ από κανένα νεσεσέρ και μπορεί αμέσως να μεταμορφώσει και να ανανεώσει όλο το βλέμμα και το πρόσωπο.

Μέσα σε μια πληθώρα όμως, δεν είναι πάντα εύκολη επιλογή του κατάλληλου προϊόντος. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές βλεφαρίδες και κατ’ επέκταση χρειάζεται διαφορετικό προϊόν, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει. Σε κάποιες που έχουν ήδη πυκνές βλεφαρίδες, χρειάζονται απλά να τις ενισχύσουν και να προσθέσουν μάκρος. Ενώ άλλες γυναίκες με λεπτές βλεφαρίδες, χρειάζονται σίγουρα όγκο και μήκος.  

Υπάρχει θα λέγαμε ένας ‘’γενικός κανόνας’’ που ισχύει για τη μάσκαρα.

Αν έχεις πυκνές βλεφαρίδες, τότε προτίμησε ένα προϊόν με βουρτσάκι που έχει όγκο, πυκνές  και φυσικές τρίχες, αποφεύγοντας τα πλαστικά βουρτσάκια.
Ενώ εν αντιθέσει, αν έχει λεπτές και χωρίς μήκος βλεφαρίδες, το πλαστικό, λεπτό βουρτσάκι με τα ‘’κοντά δοντάκια’’ θα είναι η κατάλληλη επιλογή μιας και προσθέτει μήκος και με ένα δεύτερο πέρασμα, μπορείς να έχεις και όγκο.

Προτού όμως περάσουμε στις καλύτερες μάσκαρα της αγοράς και αυτές που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις για το νέο έτος, είναι σημαντικό πριν την εφαρμογή του προιόντος να προετοιμάσεις καλά τις βλεφαρίδες σου.

Προετοιμασία βλεφαρίδων:

Αν δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, τότε καλύτερα το μακιγιάζ να το αφήνεις στην άκρη μιας και χρειάζεται διάθεση και κάποια έξτρα λεπτά. Προσωπικά θεωρώ πως το primer βλεφαρίδων, για καθημερινή χρήση δεν είναι απαραίτητο. Σε κάποια ιδιαίτερη στιγμή όμως, όπου θες ακόμη πιο εντυπωσιακό βλέμμα, μπορείς να το προσθέσεις ως έξτρα στεπ για περισσότερο όγκο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το μυστικό είναι στο ‘’ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες’’. Ακόμη και αν οι βλεφαρίδες σου έχουν καμπύλη, το αποτέλεσμα που θα σου δώσει ένα επαγγελματικό ψαλίδι για βλεφαρίδες θα σε εντυπωσιάσει. Επένδυσε  σε ένα ποιοτικό ‘’lash curler’’ και πολύ προσεκτικά δώσε καμπύλη στις βλεφαρίδες. Αν χρειαστεί επανέλαβε δυο φορές.

https://www.instagram.com/p/CH7dufhA_XQ/

Για κοντές και ίσιες βλεφαρίδες:

Στο σημείο αυτό, αν οι βλεφαρίδες σου είναι ίσιες και δεν κρατούν την καμπύλη μέσα στην ημέρα, αλλά αντιθέτως με την μάσκαρα, ‘’βαραίνουν’’ και κλείνουν περισσότερο το βλέμμα, τότε σου έχουμε την λύση.

Η λύση δεν είναι άλλη από το να χρησιμοποιήσεις δυο μάσκαρα. Μια για όγκο στην αρχή (με χοντρό τρίχινο βουρτσάκι) και μια δεύτερη στρώση από μάσκαρα, η οποία είναι ειδική για μήκος και διαχωρισμό (πλαστικό βουρτσάκι). Και αν επιθυμείς ακόμη πιο σίγουρο αποτέλεσμα, τότε την δεύτερη προτίμησε την σε αδιάβροχη φόρμουλα. Όλα αυτά όμως αφού έχεις ήδη περάσει τις βλεφαρίδες σου πολύ καλά, με το ψαλιδάκι.

Αφού έχεις προετοιμάσει σωστά τις βλεφαρίδες, οι τάσεις της εποχής φέρνουν στο προσκήνιο λεπτά και πλαστικά βουρτσάκια, τα οποία μπορούν να προσδώσουν μάκρος και όγκο και στις πιο λεπτές και κοντές βλεφαρίδες. Χρειάζεται όμως αρκετή ‘’δουλειά’’ και όχι απλώς ένα πέρασμα. Ακόμη και αν οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές, δοκίμασε μετά το κλασσικό τρίχινο βουρτσάκι να τις περάσεις και με ένα πλαστικό.  Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και extreme.

Ανάλογα λοιπόν με το αποτέλεσμα που θέλεις να επιτύχεις, υπάρχουν και πολλές μάσκαρα να δοκιμάσεις που θα γίνουν οι νέες αγαπημένες σου. Αλλά ας ξεκινήσουμε με νέα λανσαρίσματα που έχουν ήδη λατρευτεί από το κοινό:

New Lash Idôle Mascara/ Lancome

https://www.instagram.com/p/CKKJ8oaBG7A/

https://www.instagram.com/p/CJV5-yiggra/

Air Volume Mega Mascara/ Loreal

https://www.instagram.com/p/CHgNfPcJlYu/

https://www.instagram.com/p/CHfukeJp09g/

Sky High Mascara/ Maybelline New York

https://www.instagram.com/p/CJ09oauhslU/

Limitless Lash Mascara/ ILIA

https://www.instagram.com/p/B89RlqEFxn5/

DIORSHOW PUMP'N'VOLUME

https://www.instagram.com/p/CEK7cHYi25A/

KUSH High Volumizing Mascara/ Milk make up

https://www.instagram.com/p/CJ9uSeDFAQj/

Climax Mascara and Climax Extreme Mascara/ Nars

https://www.instagram.com/p/CIZgl38lr96/

Magna Lash/ Radiant 

https://www.instagram.com/p/ByhYG3xiyNF/

Bite Beauty Upswing Full Volume Mascara

https://www.instagram.com/p/CJY6t98Fjr-/

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

Προτεινόμενα

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;