Skip to main content

BEAUTY TIPS

Προϊόντα για πυκνά και περιποιημένα φρύδια

Πώς να έχεις το φυσικό σχήμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου



Είναι εδώ και πολλά χρόνια μια από τις κυριότερες τάσεις ομορφιάς και όλα δείχνουν ότι θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί, αφού η φυσικότητα και η ενίσχυση των χαρακτηριστικών μας είναι το ζητούμενο. Τα πυκνά, φυσικά φρύδια, δεν είναι πάντα εύκολα διαχειρίσιμα. Πόσο μάλλον αν δεν έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα να τα τιθασεύσουν και να τα αναδείξουν, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο καλαίσθητο.

Pixel

Ή ακόμη μπορεί να διστάζεις να αφήσεις τα φρύδια σου στο φυσικό τους σχήμα, γιατί δεν ξέρεις πώς να τα περιποιηθείς. Και τελικά το φυσικό σου και πυκνό σχήμα να είναι αυτό, που με λίγη βοήθεια, θα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο σου, αλλά τόσο καιρό διστάζεις να τολμήσεις.

https://www.instagram.com/p/CJ9MPCTJkOP/

https://www.instagram.com/p/CHI1tjsh9LW/

Είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα φρύδια, μιας και δικαίως χαρακτηρίζονται και ως ‘’κάδρο’’ του προσώπου μας. Οι τάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις στο μακιγιάζ φρυδιών, είναι αρκετές: από καλοσχηματισμένα και πυκνά, έως ατίθασα και effortless. Και όσο και αν σε απομακρύνει η ιδέα να αφήσεις τα φρύδια σου στο αρχικό τους σχήμα, είμαι σίγουρη πως με μια γρήγορα ματιά στα κορυφαία make up looks των τελευταίων ημερών θα αλλάξεις γνώμη.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CH8jZSjnuRe/

https://www.instagram.com/p/CJy-IKspvAM/

https://www.instagram.com/p/CEr8U17F_Ch/

Για να καταφέρεις λοιπόν να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή ένα φυσικό και πυκνό σχήμα, το οποίο θα ταιριάζει αρμονικά με το πρόσωπο σου, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα προϊόντα, προκειμένου να τα αναδείξεις περισσότερο και να τα προσαρμόσεις καλύτερα.

 

Υπάρχουν brands που εξειδικεύονται στο μακιγιάζ φρυδιών και λανσάρουν όλο και πιο εξελιγμένα προϊόντα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να σου προσδώσουν ακόμη καλύτερο look. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις να βγάζεις τα φρύδια σου, τότε η αναζήτηση μιας ειδικού, η οποία θα σου δώσει το φυσικό σχήμα που επιθυμείς, είναι το επόμενο βήμα. 
Έπειτα προχωράμε στο επόμενο step:

Γέμισμα φρυδιών

Για αρχή χτενίζουμε πάρα πολύ καλά με ένα βουρτσάκι. Ακόμη και αν έχεις έντονο φρύδι, με το foundation μπορεί να δείχνουν αχνά και μη καλοσχηματισμένα. Οπότε με ένα μολύβι ή πινέλο και σκιά, πέρασε τα σημεία που χρειάζονται. Για να το κάνεις όμως αυτό, θα χρειαστείς σταθερότητα και χρόνο. Έξτρα tip: Για να σχηματίσεις την πάνω μεριά των φρυδιών σου, χτένισε τα προς τα κάτω. Μόλις ολοκληρώσεις χτένισε ξανά προς τα πάνω για ομοιομορφία.

Brow soaps/ gels

Κυκλοφορούν στην αγορά και όλο και περισσότερες γυναίκες εκφράζουν τον ενθουσιασμός τους για το ‘’σαπούνι φρυδιών’’. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα προϊόν που έχει την υφή του κεριού και σκοπό να σταθεροποιήσει τις τρίχες. Απαραίτητo step για εσένα που έχεις έντονα φρύδια και ατίθασα. Με ένα βουρτσάκι εφάρμοσε το προϊόν, χτενίζοντας και πάλι προς τα πάνω.

https://www.instagram.com/p/CKffWs6hsck/

Τα δυο βασικά και πολύ απλά steps για ολοκληρωμένα φρύδια είναι τα παραπάνω, ωστόσο αν επιθυμείς να δοκιμάσεις και άλλα προϊόντα φρυδιών που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και κάνουν το μακιγιάζ φρυδιών σου, ακόμη καλύτερο, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CJ6HEm0BmGE/

https://www.instagram.com/p/CHavie1libk/

https://www.instagram.com/p/CKM6b1Qheki/

https://www.instagram.com/p/CKb6H4Mhwex/

https://www.instagram.com/p/CJSKJjRr0UT/

https://www.instagram.com/p/CKQA5KUFgIK/

https://www.instagram.com/p/CKPO5l4BBdz/

https://www.instagram.com/p/CJtvc_ilnnt/

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν