Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 Παριζιάνικα beauty looks που θα θέλεις να κάνεις recreate εδώ και τώρα

Η Παριζιάνικη αισθητική στο επίκεντρο



 

Ακαταμάχητες είναι οι Παριζιάνες influencers με τα beauty looks τους, να γίνονται viral το ένα μετά το άλλο. Θηλυκότητα, δυναμισμός αλλά και διαχρονική αισθητική, επικρατούν τόσο στην εμφάνιση τους, όσο και στο μακιγιάζ τους, κάνοντας τες να ξεχωρίζουν. Cherry lips, ακαταμάχητα λαμπερή και φυσική επιδερμίδα, ενώ άλλοτε τα σαγηνευτικά μάτια, με eyeliner, κάνουν το γαλλικό μακιγιάζ, να το προτιμούν εκατομμύρια γυναίκες, όπου και αν βρίσκονται.

Μέσα στα κλασσικά αυτά στοιχεία όμως, υπάρχει και το ζήτημα της βιωσιμότητας με πρωταγωνιστές τα καλλυντικά που έχουν φυσικά ανακυκλώσιμες συσκευασίες, είναι cruelty free και vegan. Έχουν δηλαδή συνθέσεις φυτικές και καθαρές από τοξικές χημικές ουσίες και parabens.

Στο μακιγιάζ τους συνήθως, κυριαρχεί είτε η απόλυτη φυσικότητα, ή  από την άλλη,  ένα έντονο μακιγιάζ σε χείλη και μάτια. Signature μακιγιάζ τους, είναι και το δημοφιλές ‘’every day red lips look’’. Απαλό μακιγιάζ στα μάτια και την υπόλοιπη επιδερμίδα, δίνοντας όλη την έμφαση στα κόκκινα χείλη.

Note: Για να το αναδείξεις ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο look, ειδικά αν πρόκειται για πρωινό, πρόσθεσε τερακότα ή μπρόνζερ στα ζυγωματικά σου, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

 

 
Γήινες αποχρώσεις και όλη η έμφαση στα μάτια. 
Σε μεγάλη εκτίμηση έχουν το eyeliner οι Γαλλίδες και όχι τυχαία. Αν κρατήσεις σε φυσικούς και γήινους τόνους όλο το υπόλοιπο look, μη διστάσεις να δώσεις όλη την ένταση στα μάτια.   
Παρίσι σημαίνει ρομαντισμός. Και το στοιχείο αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τα αγαπημένα make up looks τους. Δώσε έμφαση στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, με μια πιο έντονη σκιά σε καφέ αποχρώσεις, (για περισσότερη ένταση, μπορείς να προσθέσεις και ελάχιστη από μαύρη) και τα χείλη σε κοραλλί/ γήινη απόχρωση. Μη ξεχάσεις να δώσεις φως με μια λευκή σκιά, στην εσωτερική γωνία των ματιών σου και να τονίσεις και το κάτω βλέφαρο με μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες ή σκιά.    
Eπόμενο έχουμε ένα ''no make up make up look''. Το οποίο για να είναι επιτυχημένο, όλη η έμφαση οφείλει να δοθεί στο σωστό skincare. Προϊόντα που θα χαρίσουν ομοιομορφία και λάμψη στην επιδερμίδα σου είναι απαραίτητα. Συνέχισε με το concealer σου σε περιοχές που το χρειάζεσαι και είσαι έτοιμη με λίγο lip balm στα χείλη και τα μάγουλα. 
   
Τέλος αφήσαμε την πάντοτε εντυπωσιακή Camille Rowe. 
Επαναστατική και πρωτότυπη, με ιδιαίτερη αδυναμία στα vintage στοιχεία και αισθητική, το δημοφιλές μοντέλο δίνει έμπευση στις πιο τολμηρές.
    
πηγή φωτογραφιών: (@parisianvibe)    

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα