Skip to main content

BEAUTY TIPS

Eντυπωσιακά beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου

Ladylike looks, ρομαντισμός και έντονες αποχρώσεις



 

Και κάπως έτσι, ακόμη και ψηφιακά, έρχονται οι Εβδομάδες Μόδας να μας δώσουν και πάλι χρώμα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Σίγουρα δεν θυμίζουν την αίγλη, την μόδα και τα beauty looks που συνηθίζαμε να βλέπουμε στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων. Ωστόσο ακόμη και διαδικτυακά έχουν πολλά να μας μεταδώσουν και να μας εμπνεύσουν για τις νέες σεζόν που έρχονται.

Η Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου, μόλις ολοκληρώθηκε και άφησε πίσω της, πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές και κλιπς. Κορυφαίοι Βρετανοί σχεδιαστές, μας παρουσίασαν τις συλλογές τους για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021 και τα looks που ξεχώρισαν, εξακολουθούν ακόμη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Σε αυτήν την ανάρτηση ωστόσο, θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα υφάσματα και τα ρούχα και θα εστιάσουμε στο μακιγιάζ. Το μακιγιάζ από τις Εβδομάδες Μόδας του Λονδίνου, είναι δημοφιλές τόσο για τον ‘’ανατρεπτικό του’’ χαρακτήρα, όσο και για τις νέες τάσεις που φέρνει.

Κάθε brand είχε και την δική του εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα πρόταση.
Από το fashion brand, ‘’Preen By Thornton Bregazzi’’ είδαμε να φωτίζει τα φθινοπωρινά ντυσίματα, με παστέλ, ανοιχτόχρωμες σκιές στα μάτια. Ενώ σχεδόν σε όλα τα make up looks, το ενδιαφέρον δόθηκε στα μάτια, μιας και τα μοντέλα είχαν ένα ‘’single-color eyeshadow’’ μακιγιάζ. Μόνο σκιά στα μάτια δηλαδή και το υπόλοιπο πρόσωπο απλό, με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, φυσικά φρύδια και "γυμνά" χείλη.

Κάτι εντελώς διαφορετικό είδαμε από τον οίκο Burberry. Ο οποίος εστίασε στις λάμψεις. Σε αψεγάδιαστη και πολύ λαμπερή επιδερμίδα, την οποία λατρέψαμε. Καθώς επίσης πρόσθεσε και glam στοιχεία με ασημένια στρας.

Τα beauty looks από τον οίκο Emilia Wickstead, ανήκουν σίγουρα στα αγαπημένα μας. Μιας και αρνήθηκε να δώσει τον effortless και casual της εποχής, από τον οποίο έχουμε αρχίσει σταδιακά και ‘’ασφυκτιούμε’’ και μας θύμισε ξανά πιο preppy/ ladylike μακιγιάζ και χτενίσματα, δίνοντας αίγλη και εκλεπτυσμένη αισθητική στην συλλογή της.

https://www.instagram.com/p/CLpHCeEjXPL/

https://www.instagram.com/p/CLpASaljxW0/

https://www.instagram.com/p/CLmKaUmgCZD/

https://www.instagram.com/p/CLbpls5gIDW/

https://www.instagram.com/p/CLj25RNlLgC/

https://www.instagram.com/p/CLOybifJxEZ/

https://www.instagram.com/p/CLq4lsVggSV/

https://www.instagram.com/p/CLrEDMXlfSM/

https://www.instagram.com/p/CLhzMLilO4q/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός